BohdanStraka Odesláno Prosinec 4, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2019 Dobrý den, půl roku se trápím s nepravidelným výpadkem výkonu motoru během jízdy. Při reakci plynovým pedálem opět běží. Závada se vyskytne 1 -2x za měsíc i při dennodenním ježdění. Můžete mi prosím někdo poradit na co se zaměřit? Děkuji. Bohdan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mercuriuz Odesláno Prosinec 4, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2019 před 3 hodinami, BohdanStraka napsal: Při reakci plynovým pedálem opět běží. Jakože držíš plyn ve stejné poloze, motor se najednou začne chovat jako kdyby si z něj sundal nohu a ve chvíli kdy plynem pohneš, se všechno vrátí do normálu? Pokud ano, bude asi problém v komunikaci ŘJ a plynového pedálu, nebo možná špatný snímač polohy pedálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Srpen 11, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2020 Jak jsi to prosim vyresil.Zacina se mi projevovat take tato zavada.V pameti zavad se nic neulozi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andre71 Odesláno Duben 22, 2024 Sdílet Odesláno Duben 22, 2024 Ahoj Oživím tohle téma Stejný motor jen značka Seat. Stalo se mi tohle už 3x, jedu plynulou jízdou a auto začne spomalovat a nereaguje na přidání. Sešlapnu spojku, prošlápnu plyn a otáčky normálně vyletí, pustím spojku a auto jede jak má Žádná kontrolka na palubce se nerožne. Na diagnostiku jdu až ve středu. Ještě jedna věc na volnoběh prošlápnu plyn tak do cca 2t/ot a 1 pokus ok a další třeba 2 vyletí na 2800 ot a pak zase ok. Vypadá to na pedál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.