Guest seahawk Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Zdravím. Máte někdo zkušenosti s touto gumou? Koupil jsem je na předek a po asi 20tisících je stav necelé 2mm nad přechodovým mostem v drážce(předpokládám že sjetí na tuto mez pokláda výrobce za důvod k zakounení nové sady...) •Nezdá se mi že bych jezdil nějak divoce, ale mají označení H a prý je to označení pro měkkčí směs, tak ta nižší výdrž bude způsobená asi tím, co myslíte? Vydrží vám gumy od stejného výrobce s označním s vyšším označením Vnebo W více? •Na zadku mám Pirelli s označením W (už byly jeté když jsem je obul, ale opotřebení na nich tedy vidět takové není ) Je pravda, že když svátečně v 50km/h říznu nějakou širokou zatáčku, tak co mi uletí je zadek... tak nevím jestli to je tvrostí těch Pirellek nebo nestabilitou kombíku. Dík za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Tým velkým písmenom sa označuje rýchlostný index. Alebo sa mýlim??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 no ale od indexu sčasti závisí aj výdrž, takže tie pirellky budú tvrdšie H - 210km/h W - 270km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 proc je to tema v obou dvou sekcich? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Protože je nováček. :D Jinak těch 20 000 km odpovídá, dobrá guma se více odvaluje a tím pádem má lepší přilnavost k vozovce, ještě není na trhu žádná pneu, která vydrží mnoho km a zároveň bude sedět jako přibitá, dá se koupit přiměřená pneu, která vydrží a částečně sedí dobře, ale cena je jinde. :) Takové pneu co se používají na závodech, to je bomba, akorát vydrží jen pár km, ale na našich autech sedí neuvěřitelně skvěle a kdo na tom jel, tak mi musí dát za pravdu a běžné pneu stojí proti tomu za prd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.