RAZTY Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 HNED TEN ZADEK OŽIL :palec: :P A TY SVĚTLA ZA 1000,- :D NO NEKUP TO ŽE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Duben 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 taky jsem dotvořil podsvícení kliček,zůstal jsem věrný červeným diodám..... přikládám pár fotek za dne a večer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Ty svetla si nejak posteluj, na hore mas 5mm mezeru a dole zadnou.. jinak samo ze lepsi jak ty stary.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 taky máme v cultíkovi podsvícení kliček ;) akorát mi to máme do zelena.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Ty svetla si nejak posteluj, na hore mas 5mm mezeru a dole zadnou.. jinak samo ze lepsi jak ty stary.. ;) jestli máš na mysly mezeru dole mezi světlem a lištou a tak to už nesrovnám,lišta je řezaná ze spoda,nahoře je to na těch 3 držáčkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Opět trochu domácí tvorby,nakoupil jsem si jekl a pustil se do výroby nájezdů za 5.h byly hotové.teď už jen natřít základovkou.stvořil jsem je proto,že pokud budu muset měnit katalyzátor tak ať pracně nemusím schánět kanál,nebo zvedák.myslím si že takhle na nájezdech výměnu dokážu udělat.jen mě mrzí že jsem si je neudělal už dříve a měnil jsem střední a zadní díl výfuku s autem na heveru. :lool: na poslední fotce moje předchozí velmi nepraktické nájezdy,pohnout s nimi uměla jen ještěrka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Zakoupeno křídlo,v pátek odpoledne posláno,v úterý ráno bylo doma.děkuji touto cestou všem pošťákům. :palec2: jen fotky stojí za h...o,neměl jsem u sebe foták,takže jen mobilem. :feve: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Kukám,taky dobrá cena,já ty své sehnal za 800,- včetně žarovek a držáků,takže spokojenost.Jinak hodně pomohly autu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Kukám,taky dobrá cena,já ty své sehnal za 800,- včetně žarovek a držáků,takže spokojenost.Jinak hodně pomohly autu tak,tak když člověk umí nakupovat je to dvojí radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 po šampónování,mytí,napatlání voskem a vyleštění je tu jedna fotečka,jak se autí kouká na město. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 krásná fotka s celým autem nemáš?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 po šampónování,mytí,napatlání voskem a vyleštění je tu jedna fotečka,jak se autí kouká na město. super vyhled :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 krásná fotka :D s celým autem nemáš?? bohužel nemám tak jsem udělal jen jedinou fotku,pak mi zdechly baterky ve fotáku. nejhorší je to že dnes je auto už zase jako prase.na doksy vyleštím,jedu poprvé,doufám že dorazí maximum lidí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 bohužel nemám tak jsem udělal jen jedinou fotku,pak mi zdechly baterky ve fotáku. nejhorší je to že dnes je auto už zase jako prase.na doksy vyleštím,jedu poprvé,doufám že dorazí maximum lidí. taky frčíš na Doksy??já snad také :D tak se tam snad sejdeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 taky frčíš na Doksy??já snad také tak se tam snad sejdeme jj chci tam dorazit,jsem zvědavej na počasí.zatím předpověd hnus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 jj chci tam dorazit,jsem zvědavej na počasí.zatím předpověd hnus. prej jo,no ale na mimoňský války hlásili taky hnus počasí a nakonec jim nepršelo..tak uvidíme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 kdy ty plánuješ být v Doksech?už v pátek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Přemýšlím o tom,počasí rozhodne,prozatím to vypadá na sobotu lehce před polednem. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Přemýšlím o tom,počasí rozhodne,prozatím to vypadá na sobotu lehce před polednem. :( písnu ti sz at ti to tu nezasírám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 heleď jak ty si byl v Doksech?nikde sem tam tvý auto neviděla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 heleď jak ty si byl v Doksech?nikde sem tam tvý auto neviděla nakonec jsem nejel,bylo ošklivo a od čtvrtka jsem nachcípanej......... škoda tak až příští rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 nakonec jsem nejel,bylo ošklivo a od čtvrtka jsem nachcípanej......... škoda tak až příští rok. jak příští rok? v září jsou další Doksy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 aha tak to jsem nevěděl,dobrá zpráva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 jasan pořadatel tam říkal že to vidí tak 17.-19.září 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Takže konečně jsem se dostal k tomu namontovat křidlo.Je jen pečlivě přišroubovaný,nakonec jsem od lepení upustil,z důvodu že kdyby někdy jsem chtěl křídlo sundat a nemít ho tam nevím jak by šlo dolu z kapoty lepidlo.Takhle mi tam zbydou jen díry. :) Po vyvrtání jsem se snažil co nejlépe ošetřit dírky kvůli rzi,tak snad to tak rychle reznout nebude.Stříkal jsem si ho pistolí opět sám.Takže barva + lak na plochu křídla mě vyšel na 500kč.Barvu jsem si nechal tady u nás mýchat.To je asi nejdražší položka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 V týdnu proběhla výměna palivového filtru.Byl to porod sundat ho z hadiček ale dopadlo to dobře. ;) Přidávám foto jak vypadal starý filtr když jsem ho vyřezal s plechového obalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Tahokov v předním nárazníku je už na černo. A brzdiče jsou červený,k tomu jsem natřel i středy kotoučů. ;) Dnes jsem trošku ošmrdlal autí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Dobrá práce ;) , jen bych ty brzdiče natřel RS zelenou barvou. Možná by to líp ladilo s barvou auta. Jinak držím palce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 děkuji Martin TDi Už asi před rokem jsem zjistil že mám v čudu hadici odsávání od olej.filtru,všelijak jsem jí vyspravoval(lepil a páskoval) bylo mi prostě líto dát 2400kč za kus plastu a hadice.Tak jsem se nakonec přiklonil udělat si odsávání sám a to z měděných tvarovek a trubky.Materiál na to se určitě válí každému instalatérovi v garáži jen to napasovat a sletovat.Až se budu nudit určitě jí natřu na černouška.Výsledek je na fotkách. Před: Po: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Já bych tu měď vileštil do zrcadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.