herrkomisar Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Mám dotázek na vás,stříkal někdo kliky do barvy na autě?Je to vůbec reálný.odrazuje mě demontáž klik ze dveří,tak vymyšlím možná ko...iny.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Ahoj, ja je mel cerne a tedka mi v lakovne rekli, ze to neni problem je strimnout na bilo (lak auta). Takze si myslim, ze po nejake dukladnejsi priprave to zvladnes taky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tydyyt Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 na aute to je prasarna:) cca za 20min mas vsechny kliky dole... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Přesně tak, do max. 20 minut jsou kliky z auta sundané a pak se dají v pohodě nalakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 A jak je sundám?musí se kvůli tomu sundat tapec?jak se vyndá díl s vložkou zámku vím ale co drží kliku to nemám tušení,děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 kdyz otevres dvere, tak tam zboku je takova dirka - nekdy byva zadelana malou gumovou krytkou. Pasuje tam nejaky imbus, uz si nevzpomenu ktery presne. Kliku potom staci otevrit a imbusakem odsroubovat az klika vypadne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Sundání klik je úplně jednoduchý, jak napsal jajiN, z boku dveří je taková gumová krytka, pod tou je šroub na 20 nebo 25 TORX, ten povolíš (přitom měj povytaženou tu kliku, jako v otevřené poloze) a vyndáš vložku zámku a pak už normálně vytáhneš tu kliku ven ze dveří (kliku vytáhneš tak, že ji myslím přitáhneš k jedné straně a pak půjde pěkně vytáhnout...), už si to přesně nepamatuju, jak jsem ji vytahoval, ale tak nějak to bude, když jsem na to došel já, tak ty určitě taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 ok díky když jsem vyndával vložku tak jsem jí povolil jen minimálně z obavy aby mi nespadl do dveří ten hvězdicový šroubek ale že to má spojitost s celou klikou,po tom jsem ani nevzdech.ještě jednou díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Jo jo, ten šroubek se nesmí povolit moc, aby nevypadl, ale jakmile vytáhneš tu vložku, tak pak už jde vytáhnout i ta klika :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Neni za co, jen at se dari :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Tak jsem mohl mít po autě!! Ráno přijdu k autu a všechny okna dole,manžeta u řadičky vytržená i s madlem.Naštěstí jsem včera nezapoměl zamknout Construkt,takže zloděj byl lempl a nepodařilo se mu Construkt vypáčit.Škoda jen na zámku dveří a řazení jde ztuha,při vyřazení zpátečky musím páku vytáhnout ručně nahoru. Rádio a vše ostatní v autě zůstalo.Takže jim šlo opravdu o celý auto.Když jsem sepisoval protokol na policii,tak jsem nebyl jediný komu chtěli vůz odcizit.Mají hlášeno ještě 1 octuli a 1 supa.Svině zasraný............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Tak ted nevim, jestli Ti napsat ze mas stesti nebo smulu. Opravdu omezenost nekterych lidi nezna mezi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Já si myslím že při tý smůle mám štěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 štěstí v neštěstí ... ufff 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 nejvíc mě ted trápí otázka jestli nepřijdou třeba dnes znova,aby dokončili co začali.kurvy zasraný!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 tak si tak listuju v sobotních novinách našeho regionu a ejhle moje okta je slavná.. :D jsem ten první kousek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 No ještě , že Ti to dopadlo takhle ;) Proto jsem včera udělal havarijku na naší oktuli. V dnešní době člověk nikdy neví , a pro ty svině jsou oktávky ,.. ráj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Octa dostala skoro komplet nový výfuk od Tylla,tak snad nějakou dobu vydrží. Včera s mi přihodil zajímavý úkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 mě občas ručička paliva spadne na nulu a pak takhle chodí a pak se ustálá ... udělá to cca 1x za půl roku asi cvičí plovák ;) jinak výfuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Tak jsem mohl mít po autě!! :) Ráno přijdu k autu a všechny okna dole,manžeta u řadičky vytržená i s madlem.Naštěstí jsem včera nezapoměl zamknout Construkt,takže zloděj byl lempl a nepodařilo se mu Construkt vypáčit.Škoda jen na zámku dveří a řazení jde ztuha,při vyřazení zpátečky musím páku vytáhnout ručně nahoru. Rádio a vše ostatní v autě zůstalo.Takže jim šlo opravdu o celý auto.Když jsem sepisoval protokol na policii,tak jsem nebyl jediný komu chtěli vůz odcizit.Mají hlášeno ještě 1 octuli a 1 supa.Svině zasraný............ tý vole to se ještě krade tak starý auto? hm u nás je asi možný všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Po dílech bude poptávka vždycky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 Tak tak jak napsal Garrett chtěli to na díly.Jsou to k...y :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Včera se mi podařilo dodělat kompletně omlazení předku autí.Původně byly v plánu laurin a klement světla ale nakonec tam zkončili face světla.Sedly parádně,vyboural jsem sání za levý světlem,vyměnil svorkovnice kancelářskýma sponkama,sklepal výstuhu,a uřezal trojúhelníky co byli pod starými světli na nárazníku.Face světla si myslím že pasují ke staré masce dobře.Blinkry jsou laurin a klement. Chromovou lištu masky chladiče jsem olopal a stříkl do matné černé. Před: Po: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 vypadá to moooc fajne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 pěkná prácička :) sluší jí to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Zase něco málo se na autě udělalo.A to že jsem vyměnil středový tunel za faceliftový.Rovnou pořídil nové rádio ve velikosti 2din. Ještě splašit loketku,jak si na ní člověk zvykne,tak bez ní už to nejde. Zakoupil kompletní sadu gumových koberců na zimu. Ještě je v plánu vyměna vršku palubky,ale to až budou nějaký finance navíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Na octě se povyměnilo pár věcí,není nikde nic vidět ale je to tam. Co mě ještě čeká a nemine jsou výměna gufer poloos a s tím spojená výměna převodového oleje,výměna napínacího elementu alternátoru(dře) Možná by stálo za to vyměnit i brzdovku...... Přední kotouče Motorový olej + filtr Těsnění víka ventilů Rozvodová sada + napínák + pumpa Řemen alternátoru. Silenbloky stabil.tyče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Včera dne 30.9.2011 v 16.49hod.dostala octa nového pasažéra o celkové délce 52cm a váze 3380g. :D :D Verunka :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Gratulace pane ;-)Ať malá dělá jenom radost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Gratulujem a zelam vela zdravia :palec: ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.