Davejar Odesláno Prosinec 10, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2019 Ahoj, v servisu mi při doplňování chladiva bylo řečeno, že chladič je prasklý. Čeká mě tak jeho výměna. Může někdo poradit jak na to v domácích podmínkách? Mám staženou příručku a mám to trochu nastudované. Jen jak jsem to nikdy neměnil, tak z toho mám stáe obavu, že se někde zaseknu, půjdu na to špatně atd... podmínka je, abych chladič vytáhl horem, zvedák nemám. Všem díky za ochotu mi pomoci a poradit, díky 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 10, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2019 Sundat předek (nárazník, světla, výztuha, chladičová stěna), je to nejrychlejší cca 2h práce a jde i bez zvedáku, jen pak vše dobře napasovat a doštelovat světla. Všechny ostatní pokusy znamenají vypustit vodu, sundat poměrně dost věcí okolo a postupně vyndat chladiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davejar Odesláno Březen 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 Tak jsem se k tomu dostal. V tuto chvíli mám rozebráno. Nakonec jsem musel sehnat zvedák, protože jsem musel sundat spodní kryt motoru, abych se dostal ke šroubům u klimahadic. Ale otázka. Nemáte někdo fotku, jak vede hadička na ostřikovače xenonů výztuhou? A poslední. Všiml jsem si, že u straně řidiče u levého předního kola zůstalo vyset nějaké čidlo. Neví někdo kam patří? Délka kabelu čidla není zas tak dlouhé a kabeláží je spojeno myslím s L.P. světlem. Nikde jsem nenašel žádný držák. Jen průměrově jsem našel otvor na výztuze, ale to je zrezlý a ani nevím jestli to má být v tom. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davejar Odesláno Březen 21, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2020 Tady je číslo dílu toho čidla, které nevím kam umístit. 1jo973702 že by čidlo venkovní teploty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 21, 2020 Sdílet Odesláno Březen 21, 2020 Je to ono a nějak obvzlášť tam přidělaný není, když jsem poprvý sundával nárazník tak jsem taky koukal jak se tam houpe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.