Přejít na obsah

Moja stíhačka

Doporučené příspěvky

Čierny bude dobrý,tie farebné ma aj tak nejak neberú.

škoda že nejde Igo,lebo niekedy si zvyknem mapy pepínať,napr. keď som išiel do HR cez Bosnu a Hercegovinu,tak v HR a HU,lepšie navigovali navteq mapy,ale cez BaH teleatlas a aj v nejakých zapadlých častiach je veľká výhoda mať mapy od dvoch-troch vydavateľov,kto vie či to columbus umožňuje

Odkaz ke komentáři

Ták nový rok pre mňa začal skoro zabitím mojho vlčiaka. Zničil mi obidva späťáky a doškriabal polku auta. A ešte som aj narazil do stromčeka lebo mi senzor zareagoval neskoro a rozbil som si zadnu odrazku na narazniku a praskol mi lak. Aele od toho nemam foto.

post-241-1262524055_thumb.jpg

post-241-1262524071_thumb.jpg

post-241-1262524085_thumb.jpg

post-241-1262524096_thumb.jpg

post-241-1262524106_thumb.jpg

post-241-1262524114_thumb.jpg

post-241-1262524128_thumb.jpg

post-241-1262524138_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No koukám, že měl pesalíno hlad, jsou to jenom plasty, ale naštve to. U rodiny přítelkyně maj kočku a ta mi pravidelně spává na kapotě, jednou ji něco vyrušilo tak se po ní trošku smekla, zatla drápky a ryla :-) a u našich mi pravidelně pes chčije na kolo, jen co přijedu tak mi ho umeje, je to paráda ty zvířátka

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři

Kúúúúrňa,asi by som mu nasypal štipľavej papriky do riti a otvoril bránku smradovi.

Mne sa stalo pred viac ako 10 rokmi niečo podobné,bol som u naších na polročnom aute,ale to boli sliepky.Odniesla to predna kapota,ľ-blatnik a ľ-dvere.Myslel som,že ich všetky podrhnem,tak som bol nasratý.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...