TOMCAT Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Chlapci neviete nahodou císla dorazov zad. tlmičov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Ta strieborná na prístrojovke vyzerá veľmi dobre,čím si to striekal?Nemáš náhodou foto celého prístrojového panelu,aby to bolo vidieť všetko čo je strieborné,komplet aj s tými vetrákmi na bokoch? Hodil som ti sem aj predné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Dakujem velmi pekne. Mam tiez ETKU ale nevedel som, ze zarazka pryzova je doraz. Striekal som to normalne ako pisu tu niekde chlapci v navode. Len budem musiet striekat este raz lebo to neni uplne hladke. Ale moze to byt aj tym ze na vrch som daval matny lak a nie leskly. Na bočných vyduchoch a na kluckach mam lepeny dekor ktorý som mal aj na radio. Vid foto prva strana. Tamte sa mi nechce davat dole a striekat. Lepsie by bolo to uplne rozmontovat aj tie mriezky a tak striekat. Lenze som nevedel ako ich dat a nechcel som ich zlomit. Ale zatial mi to staci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Chlapi nemate nahodou niekto prehlad serv. prehliadok? Mam tesne pred 90000 km a neviem čo treba vymenit a co nie. Ak by sa niekto nasiel bol by som vdacny. Vopred dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Dakujeeem. Takze len palivový filter. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Hoši, mám taký problém. Stále keď sú silnejšie mrazy a ráno keď naštartujem auto, tak mi asi 4x zapíska a zahlási na maxiku červeným aby som skontroloval hladinu chladiacej kvapaliny. Po druhom nastartovaní to vacsinou zmizne. Tak neviem. Aj vcera boli mrazy okolo -15 motor bol zohriaty a pri jednom momentne ked som spomalil tak mi rucicka teploty trosku klesla ale potom bola znovu v strede. Je mozne ze to cidlo je stuhnute a preto mi pise tu chybu ked je mraz? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 A koukal jsi na tu kapalinu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Pozeral som. Bol som aj na predzimnej prehliadke a vsetko bolo ok. Hovorim, ze po druhom starte uz nic nepise. Tak neviem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardo Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 podobny problem mal aj kamarat na fabii 1.9 tdi ... vymenil nadrzku za novu s novym cidlom a kontorlka od vtedy poslucha ... mozno by to mohlo byt toto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Dikes, mozno to skusim. Nevieš náhodou číslo dielu toho snímača? Nádržku som našiel v etke ale snimac nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Ahojte, plánujem v blízkej budúcnosti prehodiť hmlovky za denné led svetlá. Našiel som jedny, myslíte, že to pojde v pohode prehodiť? http://www.bi-xenony.sk/drl-9r-led-denne-svietenie/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Poinformuj sa v Škodovke ohľadom hmloviek, resp. LED ktoré sa namiesto nich dávajú do Scouta a máš to originál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 přesně tady ty jsem dával já... koukni do vlákna.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Vyzerá to super. Prosím ťa nepopísal by si ako si to tam dával. Nejaký návod. Na čo si treba dávať pozor a tak. Sa mi zdá, že také isté dával aj Medan do RSky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 jj Medan je daval do RS.. Ja je implantoval do stavajicich mlhovek.. jsou ve vlakne i fotky jak na to.. proste domntaz parabol, nasledna fixace pomoci dratku a pak pouziti lepiciho tmelu na okna.. a drzi to jak helvetska vira.. Konektory k mlhovkam jsem odcvakl a napajel tam ty co jsou soucasti toho dodanyho baleni, takze se to da kdykoliv odpojit. Jediny co, ze mi to hlasi na MAXIDOTU chybu.. jeste jsem se nedostal k tomu, abych si pohral s odpory. Ale jinak vse plne funkcni.. Nakodovana Amerika.. sviti mlhovky a pri vjezdu do tunelu svetelny cidlo zhasne LED a rozsviti svetla.. vse je funkcni.. akorat ta chybova hlaska.. Ale to se da odladit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Dakujem veľmi pekne. Tak ja si to asi objednam. Len potom tie odpory budem musiet poriesit s niekym co tomu rozumie. Lebo ja niesom elektrikar heh. Ešte jeden dotaz, nemusím odcvakávať konektory na hmlovky? Stačilo by keby som ich len odpojil a zaizoloval však? Tam píšu, že k tým led dávajú komplet príslušenstvo na napojenie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 proc nepouzit ty skoda original pro RS/scout ? jsou prilis drahe nebo jine ? Treba sedi konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Skúsim zájsť do škodovky a opýtať sa na ne. Ale ako poznám ochotu a robotu v ich servise tak povedia, to sa nedá to tak nemôže byť atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 hlavne ten servis bude problem, pac nejaky ty denni sviceni misto olhovek pro RS/scout jsem v bazaru videl takze premrstenost cen skodovky odstranis. Bohuzel nejblizsi clubovy servisak na elektriku je od Presova 400 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 No ved to. U nas mozno su tiez nejaky koumaci ale nikto o nich nevie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 zkus prolest vw-club.cz je tam taky par lidi z SK, treba tam se bude vedet o nejakym sikovym concern elektrikarovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Cosby je jen 300 kiláků daleko, vím, že to není co se vzdálenosti výhra, ale aspoň něco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 No ved to. U nas mozno su tiez nejaky koumaci ale nikto o nich nevie. elektrikára by som mal v PO, ale VAG asi nebude mať...zdá sa mi, že tu nedávno písal niekto z Michaloviec alebo Stropkova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 ja to napojil prave na origo draty, aby mi to chodilo automatika denni sviceni mlhovky a svetelny cidlo... :) pokud udelas samostatny pripojeni dodanymi draty, tak toto Ti nikdy nebude fungovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Ja to nepotrebujem mat tak napojene, lebo nemam svetelne cidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Chlapci nemate niekto fotku hmloviek z RS chcem vidiet ako vyzeraju, hlavne ake su hrube. Dikes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Koukni na aukro, tam jich je dost, takže nějakou fotku jistě najdeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Duben 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Dnes sa podarilo dokončiť na autíčku denné LED svietenie. Už len musím dekódovať denné svietenie Ameriku aby mi nesvietili s ledkami aj xenóny. Zajtra keď vyjde tak dám foto alebo video. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 (upraveno) TAK TU JE VIDEO A FOTO Z MOJHO DENNÉHO LED SVIETENIA. Upraveno Květen 3, 2011 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.