Pavelha2 Odesláno Leden 12, 2020 Sdílet Odesláno Leden 12, 2020 Dobrý den, několik let jsem nedoplňoval kapalinu ostřikovačů předního skla u Octavia 1.2TSI. Nyní jsem to chtěl doplnit, ale jednak neslyším motorek, že by fungoval, ale hlavně, když dolévám, tak se to po vlití asi 1dcl naplní až k hrdlu po okraj a neodtéká to dovnitř. Jako by ta trubka se sítkem byla ucpaná, ale není vidět že by tam něco bylo ucpaného.. Tedy tam nejde doplnit kapalina. Co s tím? děkuji Pavel Hac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 12, 2020 Sdílet Odesláno Leden 12, 2020 Zaprvý si teda nemyslím, že by v OI byl motor 1,2TSi ale budiž. to sítko které je v nalévacím hrdle je lehce vyjmutelné, nicméně nevěřím , že by bylo ucpané. Si jsi jistý, že to není zmrzlý ? Nedoléval si ji ty několik let, nebo nikdo ? už jsem se setkal s tím, že nějaká pofidérní kapalina tak nějak změnila konzistenci. Stál mi kanystr v garáži asi tak tři roky a kapalinu jsem poslal do odpadu, protože byla taková olejová konzistence a to by trysky nedaly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 13, 2020 Sdílet Odesláno Leden 13, 2020 přesunout do OII nebo OIII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavelha2 Odesláno Leden 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2020 Je to OII 1.2TSI Jezdím s tím jenom já, myslím že tam nikdo nic nedolíval.. Kupoval jsem to nové a prakticky jsem to nedolíval.. Není to zamrzlé je to normálně v garáži.. dík Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavelha2 Odesláno Leden 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2020 Tak pardon.... Podíval jsem se na to pořádně pod světlem... a je to naopak plný až po okraj.. někdo z rodiny aniž bych to věděl to přede mnou naplnil úplně.. ale zkrátka ostřikovače nefungují.. asi tedy motor, pojistky.. apod.. budu hledat ... dík Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.