VenousekVesely Odesláno Leden 21, 2020 Sdílet Odesláno Leden 21, 2020 Čus lidi,nemá někdo zkušenosti s výměnou silentbloků na zadní nápravě?Ptal jsem se v autorizáku,ale tam my řekli,že sundávají celou nápravu,což my přijde jako blbost.Podle mě to stačí svěsit.Jde my o to jak dostat ven ty staré silentbloky?Jestli to nějak vytlouct,nebo vyřezat?Nějaké nápady?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Leden 21, 2020 Sdílet Odesláno Leden 21, 2020 Stačí trochu hledat https://forum.octaviaclub.cz/topic/33014-v%C3%BDm%C4%9Bna-silentbloku-zadn%C3%AD-n%C3%A1pravy-oct%C3%A1vie-combi-i/ Odesláno z mého auta Škoda Octavia 2.0 mpi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Leden 21, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2020 Tak to sorry já to hledal,ale nic my to nenašlo.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Únor 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2020 Tak silentbloky zadní nápravy vyměněný.Ty starý byli vymačkaný,ale dle mého názoru nic hroznýho.Ale prevence je taky důležitá a když tam vydrží zase cca 100.000 km,tak budu spokojenej.Dělal jsem to s kamarádem mechanikem a za cca 2h.bylo hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.