Juridzy Odesláno Leden 28, 2020 Sdílet Odesláno Leden 28, 2020 Ahoj. 🙂 Poradil by mi nekdo jak vyresit tenhle promackly prah? Jen ze zvedavosti koho na to nejlepe najit. 🙂 Tj. PDR apod... Samozrejme vim, ze karosare, ale jde mi o ,,odbornost" opravy. 🙂 Popripadne typ na nekoho z Bolky a okoli co by to udelal. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 28, 2020 Sdílet Odesláno Leden 28, 2020 Co vymýšlíš? V Hradišti máš jedny z největších odborníků na PDR v republice [emoji23]Abys neřekl, že jsem arogant tak tady máš odkaz..https://www.karosar.cz/kontakty/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Juridzy Odesláno Leden 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2020 Ja jsem mechos od vyroby. 😂 Ne klempir. Vubec nevim co a jak a nemam kolem sebe zadneho kdo by poradil ve Skodarne. Za kluky jsem uz v Hradisti byl, cca. 5000,- pri PDR, ale tu hranku nepujde asi tim udelat... Proto shanim infa. Bez strikani mi treba 10000,- prijde hodne... 😬 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 28, 2020 Sdílet Odesláno Leden 28, 2020 No ale pokud ti řekli, že to nepůjde tak je to na klasickou klempířinu a ta se bez svářečky broušení a lakování neobejde [emoji6] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 29, 2020 Sdílet Odesláno Leden 29, 2020 Nj, PDR není všemocná 😉 Má holt své omezení a pokud to chceš opravdu pořádně opravit, tak Hoškovice jasná volba Já tam nechával opravit 5. dveře potom, co má drahá nacouvala do stromu a teď by nikdo nepoznal, že s nimi něco bylo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.