Tarouk Odesláno Únor 8, 2020 Sdílet Odesláno Únor 8, 2020 Zdravím všechny, Chci se informovat, na mé Octavii 2 FL s xenonem , když mám zaplé denní svícení tak mi nefungují dálky, myslím tím probliknuti na chodce před přechodem nebo na auto které nemá zaplé světla apod. Dá se to nějak nastavit nebo ne? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 8, 2020 Sdílet Odesláno Únor 8, 2020 Funguje Ti světelná houkačka při zapnutých světlech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tarouk Odesláno Únor 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2020 Když mám zaple světla tak je vše v pohodě, probliknuti funguje v pohodě , mám automatické světla , může to mít nějak spojitost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 11, 2020 Sdílet Odesláno Únor 11, 2020 světelná houkačka by měla jít vždy možná ko páčka vše jde dohledat v měřených hodnotách v diagnostice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tarouk Odesláno Únor 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2020 já se právě dívím , že při denním svícení mi to nefachá ale jinak vše v pohodě 🙂 kouknu na diagnostiku a uvidím víc . Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.