Přejít na obsah

Velmi zapeklitá situace


Doporučené příspěvky

Aohoj všem, mám takovou otázku týkající se velmi zapeklité situace kdy jsem měl opravdu stažené půlky aby nedošlo k nejhoršímu😊.

Toho zimního  večera na konci šichty jsem si šel nastartovat auto abych nesedal do studeného. Tak nastartuji zavřu dveře řidiče, když si vzpomenu že si musím odnést domů nějaké písemnosti. Tak bezmyšlenkovitě jsem pro ně zašel a abych se nenatahoval přes řidičovo místo tak jsem šel přes spolujezdcovi dveře a na jeho sedačku jsem položil tašku s oním materiálem a zběžně ještě zkoukl panel klimatizace jestli je vše ok a tam jsem asi nějak neopatně zavadil o tlačítko za řadičkou na uzamčení dveří, čehož jsem si nevšiml a k mému štěstí jsem dveře nezabouchl úplně ale jen přcvakl ale ovšem že i to stačilo že už dveře nešli otevřít.

Tak jsem stál s otevřenou hubou u nastartovaného auta a kompletně uzamčeného a samozřejmě nemám nikde zámkové vložky. Tak jsem jen pro jistotu povolal ženu ať vezme náhradní klíče a dojede mi na pomoc. Samozřejmě i náhradní klíče mi byli k prdu jelikož klíče v zapalování nedovolí použít dálku a díru na klíč nikde nemám.

takže nebýt toho že jsem musel v práci ukrást svářecí dráty a manželky která mi podržela pootevřené né úplně zavřené dveře abych pomocí těch drátů mohl nahmatat a následně i stisknout to po%raný klačítko u šajtry, tak jsem se do vozu nedostal.

Moje otázka zní: ví někdo prosím jak tuto situaci vyřešit a do auta se dostat?

Prosím neříkejte mi že nemám mačkat na to po%raný klačítko.

Děkuji za nápady

 

Odkaz ke komentáři

Tohle je ještě paráda, však to není sejfnutý, takže odtáhnout opatrně roh dveří a buď jak říkáš to posraný tlačítko, nebo na kličku zevnitř, to je brnkačka, horší je tahat svazek klíčů z kapsy ve dveřích 😂

https://www.lidl-shop.cz/POWERFIX-Montazni-polstar-2-kusy/p100270687 

tohle je celkem dobrá věc na tyhle feťácký praktiky...

Jinak chápu to správně, že sis nechal ty, nebo někdo před tebou vložku v řidičových dveřích vyndat nebo permanentně zaslepit ? 

Protože jinak tam samozřejmě je, byť schovaná pod plastovou krytkou

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Bez zámku to je z výroby, ale i když jsem volal do servisu tak mi řekl že není žádná vložka a že se to musí celé jaksi odvrtat v místě kde bejvaj zámky.

Koukal jsem i do manuálu od vozu a žádný postup nouzového odemčení tam popsán není, asi nepočítaj s tím že by si nějakej imbecil zamčel nastartovaný auto😵

Odkaz ke komentáři

Ajo vidíš, si to pletu tam fakt ten zámek nebyl. No každopádně postup kterej jsem ti popsal platí a dá se i s úplně zabouchlými dveřmi ale to už chce fakt ty polštářky, protože jinak si zničíš dveře. 

Jinak pro příště, nevím jak moc si a nejsi pojištěný, ale mě tohle platila pojišťovna v rámci asistenčních služeb 😉

Odkaz ke komentáři

Hele na rovinu vložka zámku je riziko, mě když na hlídaným parkovišti vydrbali z Octavia II Columbuse, tak tam byl polským klíčem asi za 4 vteřiny..

Ti nepřeju vidět jak jsem se cítil já, když jsem zjistil že jsem jedny klíče ztratil kdesi v evropě a druhý zamčený ve dveřích 😉

Odkaz ke komentáři

to máš naprostou pravdu je to velké riziko ale jen mě nejde do hlavy že jde tím tlačítkem uzamknout vozidlo které je nastartované a nikdo v něm nesedí tzn že když není zapnutý bezpečnostní pás.. nemyslím to zle jen přemejšlím pomocí klávesnice.

děkuji to pro mě znělo jako návod takže s tohle opravdu představit nechci. jelikož jsem si již po několikáté odemčel jen kufr auta vzal si co potřeboval a samozřejmě položil klíče do kufru, páč jsem měl plné ruce a kufr následně zabouchl a na klíče si vzpoměl až pak😅 ano velmi příjemné

Pokaždé jsem tam lezl přes zadní světlo které jsem musel delaborovat a pak po paměti šmátrat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...