Pros12 Odesláno Únor 17, 2020 Sdílet Odesláno Únor 17, 2020 Zdravím, začal zlobit centrál i za jízdy to dělá zvuk jako když klickem zamykam a odemykam dělá to v kuse. A pak když chci zamknout tak zůstanou dveře u spolujezdce otevřené a nejdou ani zamacknout. Nějaká ráda? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2020 Sdílet Odesláno Únor 17, 2020 Ahoj, odpovedel sis sam. Chyba je ve dverich u spolujezdce, takze bud mas spatnou kabelaz nebo zamek. Ten zvuk vychazi ze vsech dveri nebo jen z tech u spolujezdce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pros12 Odesláno Únor 18, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2020 Zvuk jde že všech dveří a z kufru. A ty kolíčky na zamacknuti vybruji při tom zvuku Takže doma to asi jen tak neopravim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Únor 18, 2020 Sdílet Odesláno Únor 18, 2020 Jestli nejdou zamknout (,,zamáčknout") manuálně, tak podle mě motorek a centrál bude v pohodě. Spíš ten mechanismus bude nějak zaseklý nebo vypadnutý. Nejlépe rozebrat tapecír ze dveří a zjistit jak se to chová. Pokud nevíš jak by to mělo fungovat, tak si sundej tapecír i ze dveří ridiče a porovnej, co je jinak 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KryštofKoska Odesláno Květen 24, 2020 Sdílet Odesláno Květen 24, 2020 Zdravím všechny! mam podobný problém. Auto děla za jízdy zvuk zamknuti a odemknuti dveří, ale zobacky Zamykání zůstanou Normálně vytaženy. Když zaparkuju a zamknu auto, tak se po chvíli odemkne a sjedou okýnka dolu... a pak začne houkat alarm 😁 sranda docela..... netušíte co by to mohlo byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 24, 2020 Sdílet Odesláno Květen 24, 2020 Máš vložky zámků ve dveřích? Jak vypadají kabely v průchodkách? Tak ti jde signál jako u zamykání klíčkem v zámku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KryštofKoska Odesláno Květen 24, 2020 Sdílet Odesláno Květen 24, 2020 Mám všude zaslepky. Kabely vypadaly vpohode, ale kontroloval jsem zatím jen ridicovy. Nemůže se někde držet voda? Začlo to včera když cely večer a den pršelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 24, 2020 Sdílet Odesláno Květen 24, 2020 V zámku budeš mít vodu nebo máš pootočený kus,kterým otáčí vložka. Sundej záslepky a šroubovákem místo zámku zašťourej do kolečka označeného červenou šipkou a dej do střední polohy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KryštofKoska Odesláno Květen 25, 2020 Sdílet Odesláno Květen 25, 2020 Díky moc!!! Byla to moje chyba... kdyz jsem dával nedávno záslepku do pátých dveří, tak jsem dosral těsnění. Ted uz vse funguje, dokonce po dnešním dešti.. tak doufám ze to bylo ono. moc děkuji za pomoc! A ja se svou chybou poučím 😊 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.