Deepness Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Ahoj, prosím vás nedalo by se zjistit jestli existuje náhrada tohoto silentbloku orig. číslo: 1K0 407183P ze Škoda Superb 2, 125kW, r.v. 2011? Je to klasický originál co má v sobě díry a nevím jestli se do toho nedá napasovat z nějakého jiného auta plný silentblok tak jak to bylo třeba na Octavií 1 a silentbloky z Audi TT a nebo u dvojkové Octavie z Audi 2. Na panu Googlovi jsem nic nenašel. Předpokládám, že možná Powerflex, ale to už bude asi hodně tvrdé, pokud tedy existuje... díky za ochotu... Martin 0 Quote Link to comment
DiKey Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Netuším já jsem dával celá ramena Myele (ty se pokouší vyrábět alespoň lepší alternativy) minimálně ramena byli o něco težšší než originál. Jinak zesílená vylepšená řada byla vždy Myele HD. Bohužel se to špatně hledá když prodejci vše cpou pod pod jedno typ... 0 Quote Link to comment
Deepness Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Ahoj, díky za info, bohužel jsem neslyšel moc dobré recenze ne firmu Meyle... ale zkusím mrknout jestli mají bytelnější variantu. 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Ty recenze by mě celkem zajímali... 😎 0 Quote Link to comment
Recommended Posts