Pokec Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Zdravím vás kolegové...Tak dnes sem začal SÁM dělat to co jsem sliboval..Začal sem cca. od 9:30 a končil i se zadními lampami kolem půl 5..Přepinoval sem sám..Přebrabčil sám,mno..Tak se jukněte,jak se mi to povedlo?.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Jo..a zapoměl sem napsat,že sem to sám i stříkal a lakoval..Vše z barev z lakovny!Lak s tužidlem 2dl/1dl tužidla..A mřížky sem si robil též sám a nastříkaný jsou barvou vypalovanou..(do 600 stupňů)Ty mřížky sem tu vystavoval jak sem je udělal..Sem spokojený(znáček Rs mám taky doma..dám ho tam pak) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Pěkný pěkný dobrá práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Děkují...vážim si toho..Předělával sem samozdřejmě z předface...Jde vidět,že snad (7let) po vyučení automechanika se jeví výsledky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.