pavelt74 Odesláno Duben 2, 2020 Sdílet Odesláno Duben 2, 2020 Ahoj prosím potřeboval bych poradit ohledně zapojení podtlakových hadiček ovládacího ventilu klapek v sání. Jedna je zapojena na podtlak,druhá vede na aktuátor ovládání klapek a třetí by měla vést do filtrboxu? Auto bylo bourané a hrabal se v tom nějaký kuzma a je mi divné,že třetí hadice je zapojena na nátrubek namontovaný na hlavě,kde je připojen radiátor topení. Hledal jsem zapojení hadic v DP a nikde jsem nenašel. Za případnou radu děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavelt74 Odesláno Duben 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2020 Ahoj, asi jsem slepej,našel jsem si kapitolu přepínání sacího potrubí a nic jsem tam neviděl. Třeba je to v jiné kapitole. Nicméně jsem koukal na různé foto sacího potrubí a tam je na ovládacím ventilu N316 třetí vývod - integrován filtřík. Už mě jedině napadá,že někdo přendal celý filtrbox z novějšího modelu,kde už není vývod na hadičku od tohoto ventilu. Tak si myslím,že závadu (snímač klapky sacího potrubí - nesmyslný signál) způsobovalo to,že nějaký magor to zapojil na vývod vody z hlavy na což jsem přišel bohužel až při zpětné montáži potrubí a výměně snímače. Dnes to zkusím dokompletovat,naměřit požadavek a skutečnou hodnotu. Ještě jsem koukal na vývod z hlavy a na videích není zapojen nikam a není průchozí,zřejmě asi kus připravený i do jiné motorizace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavelt74 Odesláno Duben 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2020 Tak problém klapek v sání vyřešen,jen nevím kam patří hadička viz. foto. Měla by ale sát čistý vzduch. Asi si musím dojít k očnímu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavelt74 Odesláno Duben 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2020 Prosím o smazání tohoto tématu,at' to tady nepřekáží. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.