Přejít na obsah

pavelt74

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

376 zobrazení profilu

pavelt74's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj,prosím jak vyměnit dvířka schránky spolujezdce? Čepy pantů jsem vytáhl a nechápu,jak vytáhnout dvířka přes dorazové háky. Díky
  2. Prosím o smazání tohoto tématu,at' to tady nepřekáží. Dík
  3. Tak problém klapek v sání vyřešen,jen nevím kam patří hadička viz. foto. Měla by ale sát čistý vzduch. Asi si musím dojít k očnímu.
  4. Ahoj, asi jsem slepej,našel jsem si kapitolu přepínání sacího potrubí a nic jsem tam neviděl. Třeba je to v jiné kapitole. Nicméně jsem koukal na různé foto sacího potrubí a tam je na ovládacím ventilu N316 třetí vývod - integrován filtřík. Už mě jedině napadá,že někdo přendal celý filtrbox z novějšího modelu,kde už není vývod na hadičku od tohoto ventilu. Tak si myslím,že závadu (snímač klapky sacího potrubí - nesmyslný signál) způsobovalo to,že nějaký magor to zapojil na vývod vody z hlavy na což jsem přišel bohužel až při zpětné montáži potrubí a výměně snímače. Dnes to zkusím dokompletovat,naměřit požadavek a skutečnou hodnotu. Ještě jsem koukal na vývod z hlavy a na videích není zapojen nikam a není průchozí,zřejmě asi kus připravený i do jiné motorizace.
  5. Ahoj prosím potřeboval bych poradit ohledně zapojení podtlakových hadiček ovládacího ventilu klapek v sání. Jedna je zapojena na podtlak,druhá vede na aktuátor ovládání klapek a třetí by měla vést do filtrboxu? Auto bylo bourané a hrabal se v tom nějaký kuzma a je mi divné,že třetí hadice je zapojena na nátrubek namontovaný na hlavě,kde je připojen radiátor topení. Hledal jsem zapojení hadic v DP a nikde jsem nenašel. Za případnou radu děkuji.
  6. Ahoj,prosím potřebuji poradit s climatronikem. Když nastavím teplotu ovladačem,tak se prostě nic nezmění,bud'to to topí naplno nebo to chladí naplno.V paměti závad nic není,základní nastavení proběhlo normálně bez chyb,snímač výparníku ukazuje dobře,snímače ve výdechách odpovídají okolní teplotě,snímač slunečního osvitu také funguje. Referenční hodnota při otáčení ovladačem teploty ukazuje v naměřeným bloku jenom 0% nebo 100%. Jen nevím co znamená v měřených hodnotách - stmívač, je na něm pořád 0%. Díky za případnou radu.
×
×
  • Vytvořit...