Morcius Odesláno Květen 13, 2020 Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Zdravím. Vlastním Octaviu prvej generácie ročník 96 pred faceliftom. Dnes sme boli na nákupoch a chcel som zavrieť/ zamknúť auto cez kufor. (Centrálne zamykanie už roky nefunguje auto sa zamyká cez kufor.) Vždy keď sa auto zamklo cez kufor otočenie kľúčom išlo ľahko bez problémov a vždy bolo počuť cvaknutie/ zamknutie všetkých dverí kdežto dnes pootočenie kľúčom išlo ťažko bez zamknutie/ cvaknutia ostatných dverí (auto sa nezamklo okrem kufra aj to ťažko). Moja otázka je čím to je ? Čo to môže spôsobovať? Za Vaše odpovede vopred ďakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 14, 2020 Sdílet Odesláno Květen 14, 2020 Pravděpodobně bude zatuhlý mechanismus ovládání, popřípadě samotná fabka bude zanešené (zatuhlá) Sundej plast kryt na pátých dveřích a podívej se na chod mechaniky. V případě zatuhnutí je třeba rozebrat, vyčistiti a promazat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 2, 2020 Sdílet Odesláno Červen 2, 2020 Na staré oktávce mi to dělala vložka zámku. Zámek jsem sundal, donesl do zámečnictví a na počkání mi to opravili 🙂 Myslím že to stálo do tří stovek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.