VojtaD Odesláno Červenec 6, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2020 Ahoj, chtěl bych dát do mojí Octavie vzpěru z Audi TT (obrázek v příloze). Montuje se to shora pod kapotou, v místě kde začínají MacPhersony. Má s tím někdo z Vás zkušenost? Bojím o to, jestli to projde STK, protože se musí vyvrtat díry (které samozřejmě zabezpečím proti korozi). Nevyhodí mně za to? Zkoušel jsem hledat různě na internetu jaké úpravy STK kontroluje. Našel jsem spoustu informací o alu kolech, oknech a světlech, ale o tomhle nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 6, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2020 Zaprvé, proč tam nedáš vzpěru přímo pro Octavii, nejsem si úplně jistý, že tahle tam sedne.Vzpěra jako každé další součásti na vozidle musí mít nějakou homologaci, pokud má nemají oprávnění z STK té vyhodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VojtaD Odesláno Červenec 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2020 Díky za odpověď. Jsem tu nový tak se omlouvám že jsem to nepopsal dost dobře. Zapomněl jsem napsat že to je originální díl AUDI. V TT byla vzpěra v sérii. Není to z tuningového obchodu. Takže "homologaci" má, ale pro TTčko, jestli to dobře chápu? Chtěl jsem tuhle protože má podle mně nejlepší poměr ceny a kvality, jde snadno sehnat z druhé ruky. Tuningová bude buď drahá nebo šunt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 6, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2020 Aha, takže v tom případě to chápu. Máš pravdu v tom, že ta tyč je homologovaná čistě pro TT, respektive TT je homologováno s ní.Nicméně můj názor je takový, že legislativně má STK právo ti to napsat jako závadu, respektive nepovolenou úpravu. Dle mého by si musel narazit na hodně velkého idiota aby to řešil.U jedničkový octy se mají zaměřit na důležitější věci.Pokud tam přijede zachovalá udržovaná ofce, s rozperou tak je něco jiného, než kdyz tam přijede vrak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VojtaD Odesláno Červenec 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2020 dík! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.