JakubE Odesláno Červenec 10, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2020 Dobrý den, mám dotaz, mám skodu octavii II r.v. 2006 103kW a vypíná se mi motor za jízdy. Stává se to nepravidelně při jakékoliv teplotě/rychlosti. Po zhasnutí po pár vteřinách vždy znovu nastartuji a nestane se to třeba týden. Měl jsem auto v autorizáku, kde na nic nepřisli a u dalších 3 automechaniků, kde na nic nepřišly. Nemá tu někdo nějaký názor, popřípadně zkušenost? Předem moc děkuju za jakoukoliv reakci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 14, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2020 (upraveno) Vypínání motoru za jízdy není asi bezpečné co? Diagnostika by měla vypsat závady. Může to být narušená kabeláž nebo čidlo vačka klika Nech si první vyčíst chyby. Upraveno Červenec 14, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rolandt Odesláno Září 15, 2020 Sdílet Odesláno Září 15, 2020 oni chyby asi citali ale nic tam nemuselo byt. ak je zavada na takom mieste co sa rj nekontroluje- priklad cerpadlo paliva v nadrzi........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.