Rostislav Mravec Odesláno Srpen 11, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2020 Ahoj, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně výmeny pružin EIBACH PRO KIT na mém combi. Bude nějaký problém s technickou? Známý co mi to měl dělat tvrdil že by mohl být problém s výškou vozu. Mám najeto neco málo přes 80 tis. bude nutné vyměnit i něco dalšího? Dík za pomoc Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 12, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2020 Ahoj já dával na každém autě a nikdy problém nebyl a hlavně eibach je s homologaci tak proto to nikdo neřeší když to vidí Co se týče dílu záleží na tobě a na stavu... Já pokaždé vyměnil rovnou veškeré uložení prachovky atdd.... Tlumiče záleží na stavu ale pokud vše vyměníš víš že budeš mít klid . ... Ale nejlepší je když ti řekne mechanik že máš vše ok a vyměníš jen pružiny a nebo ti řekne uložení už by chtělo jiné.... Já vše na Octavia 3 měnil když sem dával Eibach ale já měl najeto 140tis Odkaz ke komentáři
Rostislav Mravec Odesláno Srpen 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2020 Před hodinou, ciimaa napsal: Ahoj já dával na každém autě a nikdy problém nebyl a hlavně eibach je s homologaci tak proto to nikdo neřeší když to vidí Co se týče dílu záleží na tobě a na stavu... Já pokaždé vyměnil rovnou veškeré uložení prachovky atdd.... Tlumiče záleží na stavu ale pokud vše vyměníš víš že budeš mít klid . ... Ale nejlepší je když ti řekne mechanik že máš vše ok a vyměníš jen pružiny a nebo ti řekne uložení už by chtělo jiné.... Já vše na Octavia 3 měnil když sem dával Eibach ale já měl najeto 140tis ok dík Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky