joska26 Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 mám dotaz auto mam nacipovane,ale po chipu to nedelalo...jezdilo to super..ted to zaclo více tmave hulit a jede to o poznaní lepe..napíchnutý jsem to mel prolezl celej motor i ridici jednotku,ale zavadu nic nehlásí??!!nevíte nekdo co s tim může být??mohly by to být vstřiky??obcas to jede jako drív a obcas hure...a pomohlo by vymenit jenom trysky??dat treba ty 764???dekuji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Mozna dira v IC nebo nekde v potrubi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Indi666 Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 JJ, překontrolovat vedení a udělat log za jízdy. Pokud máš už čip, tak po výměně trysek by se to muselo znova přečipovat na nový HW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 JJ, překontrolovat vedení a udělat log za jízdy. Pokud máš už čip, tak po výměně trysek by se to muselo znova přečipovat na nový HW. potrubí je o.k....olej neubývá...a zkousel sem merit vstriky jenom na volnobeh...zkusim jeste za jizdy a uvidi se..a kdyby se po vymene vstriku neprechipovalo co by se stalo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 potrubí je o.k....olej neubývá...a zkousel sem merit vstriky jenom na volnobeh...zkusim jeste za jizdy a uvidi se..a kdyby se po vymene vstriku neprechipovalo co by se stalo?? bude ti to hulit a nepojede to tak jak by mělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Indi666 Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Taky by mohlo padnout turbo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bhmarten Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 dneska jsem si prodřel řemenicí vedení vzduchu mezi IC a turbem.. jsou tam malé dirky.... vynechává výkon..... když jsem jel do kopce viděl jsem za sebou černý dým ... přesně jak píšeš.... jak se roztočí turbo je ten únik vzduchu i slyšet... takže budeš mít možná někde netěsnost... nemusí být veliká.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 vedení vzduchu to neí je v pořádku..po chipi to prostě nehulilo a na jakou adresu udelat ten log za jízdy??mozná by stačilo vyndat vstřiky a zkontrolovat jak rozprašujou ne??zkoušečka by byla..jen mít na to čas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Tak nejspíš budou k.o. vstřiky..mám dát origo z agr nebo je jiná možnost??aby to nehulilo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.