Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

HOBLIK: JA BYL POUCENEJ :D MUSIS SI ZKONTROLOVAT JESTLI TI TO UTAHNE ALTIK, JESTLI BUDE STIHAT DOBIJET :) TAK SEM CHTEL SILNEJSI, ALE TYPEK V KRAMU PROSTE BYL STRKTNE PROTI :D NAKONEC JSEM TO USMLOUVAL NA SILNEJSI O 8AH :D

Tak dieslaky maji silne altiky, takze pokud prejdu ze 74ah na 85ah tak by to mel zvladnout. Nic vetsiho nestracim do ulozneho mista pro baterku.......kazdopadne uvidime....

Odkaz ke komentáři

ja jsem zatim s nima spokojen, v jednickove octe je original je tam jiz 6 ty rok, a kdybych nedaval dalsi elektrické serepeticky tak by vydrzela dale. V octavie MR98 byla do roku 2008, a v oct II je jiz tretim rokem od novoty. Uvidime no kdyz nebude fungovat jak si predstavuju vymyslim neco jineho...

Odkaz ke komentáři
Topení parádička :lol:

Taky jsem dával loni velkou baterku. Koupil jsem si teď nabíječku s udržovacím programem a docela by mě zajímalo, když si připojím kabel s očkama a konektorem na baterku a píchnul to na nabíječku s připojenou baterkou,může se něco stát? Nebo radši baterku odpojovat?

vzdy bylo pravidem, ze se baterka prvne odpojila od vsech obvodu a potom se dobijela. nebud tak lenivy :P

Odkaz ke komentáři
vzdy bylo pravidem, ze se baterka prvne odpojila od vsech obvodu a potom se dobijela. nebud tak lenivy ;)

To neni o lenosti. Jo a kdo si tady stěžoval jak je složitý vyndat baterku :blink: Ale domácí nabíječku bych se fakt bál ;)

U procesorovych nabijecek se "zimnim provozem" se nic odpojovat nemusi.

Jj, to je přesně ona. Přecejenom jak člověk málo jezdí tak ji občas oživit.

Upraveno uživatelem Tomáš
Odkaz ke komentáři

Tome tak abys nerekl tek jsem procetl cele Molikovo vlakno znova a nestiham valit bulvy.. :) :) :blink: Mit v Lilo jen trtinu toho co mas v Molikovi tak se usmivam dokola hlavy :P Fakt parada Tome ;) :) ;) :) ;) Snad se aspon te tretiny nekdy dockam ;)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
To neni o lenosti. Jo a kdo si tady stěžoval jak je složitý vyndat baterku :) Ale domácí nabíječku bych se fakt bál :)

Vcera jsem to vyhodil z auta konecne a nabijim :-D Mno a ta nabijecka je v pohode, neni to nejaka mrdka.

Jinak ten TV tuner je fakt pila, ale nehodi se to spise pro taxikare? :-D

Odkaz ke komentáři

Tak pro taxikare mozna ale ja uz tolik nejezdim jak kdysi takze ted spise dodelavam veci ktere jsem nemohl delat kdysi.a ze toho jeste zbyva celkem dost. Ted chci udelat setrvak a opravit prevodovku jelikoz jde blbe radit. Hold 220tis km uz je dost, a pak se vrhnu na estetiku a par funkcnich prvku jeste.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...