Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak to o to vic drzim palce :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 VRUM VRUM Dalsi kravinka dorazila domu .) TOME SAZOMET NEDĚLÁ VRUM VRUM , ALE KADLA KADLA NO JSEM ZVĚDAV JAK TO DOPADNE TY DRAKU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Molik uz prochazi metamorfozou uz to je kadla vrum kadla vrum..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Tome odpust mi zasirani tveho vlakna ale Nohic me k tomu donutil. Nohicu jak psal Hoblik, ty jeho Spidery mel v bazaru pres dva mesice a ja je od nej koupil pred cca dvema mesici coz bylo asi 25.1. :D :) Čeče no jo, jsem to proste propasl VRUM VRUM Dalsi kravinka dorazila domu .) ostra vacka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Nohic : Uvidime jak moc bude ostra, mozna ze vubec :-) To nikdo nevi zatim to nikdo neotestoval tady .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 hoblik: tak aspon prozrad, odkud to mas objednany... jestli tam treba neni i neco jinyho zajimavyho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Todle se jako produkt neprodava, dela se to na miru auta, výrobce je z UK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 no to jsem si myslel super, tak snad to bude paradni. a kovanou kliku davas kdy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 no to jsem si myslel super, tak snad to bude paradni. a kovanou kliku davas kdy? :) není nutné, ja uz nepujdu s vykonem vyse...todle se dava proto abych eliminovali negativni vlivy a zvysili zivotnost auta jako celku :) i kdyby to pridalo kone, tak necham stahnout SW... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 ok, no jsem zvedavy na vysledek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 (upraveno) Tak vacka uz vrni v aute, prijednom se udelaly rozvody po 60tis.km, pumpa, hydra, tesneni, pridal se budik na teplotu oleje, a poresily se nejake drobnosti na sani a podtlakovych hadickach :)ted se to musi dobre zajet a pak uvidime :) Upraveno Březen 22, 2011 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Tak vacka uz vrni v aute, prijednom se udelaly rozvody po 60tis.km, pumpa, hydra, tesneni, pridal se budik na teplotu oleje, a poresily se nejake drobnosti na sani a podtlakovych hadickach :)ted se to musi dobre zajet a pak uvidime na kolik te to zas vyslo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 gentlemani o takovych vecech nemluvi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 gentlemani o takovych vecech nemluvi Tak to je kulantní odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 na kolik te to zas vyslo? NOHIC Z HOBLÍKA NIC NEDOSTANEŠ , MLČÍ JAKO J.FUČÍK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Tak ja myslim ze informuju celkem pravidelne a o penezich toto tema neni.....sice si matne pamatuju na jednoho "strelce" ktery ke kazdemu vylepseni dodal fotku uctu kolik ho to stalo, ale ja to delam pro radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Tak ja myslim ze informuju celkem pravidelne :) a o penezich toto tema neni.....sice si matne pamatuju na jednoho "strelce" ktery ke kazdemu vylepseni dodal fotku uctu kolik ho to stalo, ale ja to delam pro radost :) :lool: který to byl ????? znám ho ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 vidite a ja nepisu nikde ceny a vsichni mi nadavaji ze do oktavky tolik vrazim Jinak ta vacka super, drzim palce at Ti to s ni slape jak ma a dari se i dalsi upravy do budoucna :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Moc pekny. Taky me ted cekaji rozvody a hydrostely, jsem zvedavej, jak moc to bude poznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 loni to bylo cca 0,7sec rozdílu za 100000kč jak to bude letos? :lool: :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 tak kazdy dodatecny kun uz je jen drazsi a drazsi a nese sebou hodne kompromisu :)ale kdyz jsem se jednou do toho dal tak to musim vyzkouset na 100%:) který to byl ????? znám ho ??? ja myslim ze ho zname vsichni moc dobre :) nejde zapomenout :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 TAk jak pane? Co postřehy? Zajeto už určitě máš ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 (upraveno) Tak nechtel jsem to tady nejak rozmazavat kazdopadne, kdyz uz se ptate tak je treba konstatovat ze vacka od firmy dbilas byla nacasovana spatne, po 500km, a zmereni na brzde, auto velice silne ztratilo spodek, a v celem rozsahu dale 4 kone na vykonu. Mimo jine byl velmi slaby komperes na vsech 4 valcich a studeny start byl sakra problem Po následnem rozebraní jsme zjistili ze se potkaly pisty s ventily, tudiz byla nutna takova skoro generalka motoru. Repase hlavy, dalsi hydra, nove tesneni, srouby, komplet rozvody, vodni pumpa a uz ani nevim co jeste se vsecko resilo behem toho casu :)kazdopadne motor ted vrni jako novy Hold nepovedlo se ale uz je to za mnou. Proste jsem mel smulu a zaroven budiz tato smula jako voditko dalsim lidem, ze ne vsecko co stoji ranec a tvari se jako spickove zbozi jim je. V soucasne dobe je auto uz v poradku, zacoz dekuji Indimu a Funovi, kteri si s autem lamali hlavu dnem i noci ve vsedni dny i vikendy. Dneska je auto naladeno na 225ps a 500Nm s relativne slusnym průbehem. Jinak vcera uz jsem konecne prezul na nove CSC 3 225/40R18 :) Upraveno Květen 6, 2011 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Tak to je mě líto... Snad tedy už máš smůlu za sebou a teď bude Molík dělat jen a jen radost a jezdit bez jakéhokoliv zaváhání... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Tak to byla dost nemilá zkušenost, to je mi líto. Držím palce ať auto už jen dobře slouží a dělá Ti radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 HOBLÍK , TAK TO BYL CELKEM DRSNÝ ÚLET :lool: ALE ŽIJEM JENOM JEDNOU A PRUBNOUT SE MUSÍ VŠECHNO :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Toz vite jak chybama se clovek uci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 To teda cumim. :D Jinak celkove mas za auto muj veliky respekt. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 Toz dekuji pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 (upraveno) Díky vsem za hlasy za 4. místo na sraziku :)byl jsem opravdu mile prekvapen ze Molik ac uz je za svym zenitem dokazal zase tolik lidi nadchnout aby mu dali bodik Je to pro me i Molika nova motivace do budoucna :lool: Upraveno Červen 13, 2011 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.