Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

Nemas zac Tome, jsem rad, ze jsem si vyzkousel zase nove veci, alespon uz neni problem podsvitit budiky na turbo a tak dale...rucicky jsou oddeleny, jeste me napadlo, jestli by sedely rucicky z koncernovych aut :smich: Mohl jsem to doma vyzkouset.

Razty: dabel jo? :loool: Vidis na tvojem aute jsem se zatim nemohl jeste vyradit :lol: :P

jinak co se tyce barev, tak klasicke jsou Modra, bila, cervena..ale vsechny, ktere by sly jsou tyto:

rudá, červená, žlutá, zelená, modrá, bílá, ultrafialová-UV ( pokud by jste meli svetly interier,tak nastane efekt "diskoteka" ;) ), fialová

Ale fialová uz je zamluvena, tu dostane pritelkyne jednou do sveho budouciho auticka :palec:

Promin, ze ti to tu zasiram kecama :loool:

Odkaz ke komentáři
Mno tak, to mi je k nicemu. Ja LEDky mam v parkovackach. Jen bych chtel dalky nejak poresit..

Nevis o necem? Jaky je tam typ zarovky nebo tak..

Do dalek si strc Hidky jak mam ja a mas klid .)sviti modre a kdyz nekdo notoricky okupuje levy jizdni pruh, tak dostane posviceni a uz je klidny jak beranek :)

Odkaz ke komentáři
Jo to by se mi moc libilo :) Jenze 2ku do toho davat asi nebudu hele :lool:

Zkusim se stavit v tuning shopu a zeptam se po jine variante..

Tak cena odpovida te co rikas :)ale zase se to vyplati, jelikoz zadne zarovky klasicke nejsou schopny takto svitit, v noci kdyz nejsou auta tak si pripadam jako ve dne :)taky sem kdysi na fabii testoval vsechny mozne modre, bile a jine zarovky plnene vsim moznym s napisy blue light, white light etc. ale bylo to na hovno. Co do svetelneho ucinky mely smysl napr. 100W nebo 130W dalky pouzivane na zavodech, ale tam jsi s legalnosti podobne mimo jako s Hidkama s tim bonusem ze tak silne halogeny to svetlo jsou schopny upect, jelikoz z nich leze teplo jako prase. Jinak si jeste vzpominam ze sem zkousel na stare octavii s H4 kama jeste philipsy blue vision svitily dobre (800kc) ale prvni se poroucela za 4 mesice a druha ji nasledovala za dalsi mesic :)takze ja uz do zadnych lepsich halogenu nejdu, je to vytahovani penez z kapes :)Hidky mi tam statecne sviti uz vic nez rok, a to blikam nekdy jako sileny, coz od podstaty xenonum neprospiva .)

Odkaz ke komentáři

s tou vyssi watazi musim naprosto souhlasit, dokonce jsem mel tu cest videt, jak takova zarovka znehodnotila svetlo. Jednalo se sice o Forda, ale podstata je stejna. V tomhle pripade bych radeji doporucil HID sadu. A zarovky co sviti vic? Hezky reklamni trik....zivotnost je slaba. Ja mel Osram Cool Blue a vydrzely 5 mesicu, na druhou stranu kdyz jsem koupil AutoLamp Blue neco, tak ty svitily asi nejlip a nejdyl, dokonce jen za 145Kc :)

Odkaz ke komentáři
Tak cena odpovida te co rikas :)ale zase se to vyplati, jelikoz zadne zarovky klasicke nejsou schopny takto svitit, v noci kdyz nejsou auta tak si pripadam jako ve dne :)taky sem kdysi na fabii testoval vsechny mozne modre, bile a jine zarovky plnene vsim moznym s napisy blue light, white light etc. ale bylo to na hovno. Co do svetelneho ucinky mely smysl napr. 100W nebo 130W dalky pouzivane na zavodech, ale tam jsi s legalnosti podobne mimo jako s Hidkama s tim bonusem ze tak silne halogeny to svetlo jsou schopny upect, jelikoz z nich leze teplo jako prase. Jinak si jeste vzpominam ze sem zkousel na stare octavii s H4 kama jeste philipsy blue vision svitily dobre (800kc) ale prvni se poroucela za 4 mesice a druha ji nasledovala za dalsi mesic :)takze ja uz do zadnych lepsich halogenu nejdu, je to vytahovani penez z kapes :)Hidky mi tam statecne sviti uz vic nez rok, a to blikam nekdy jako sileny, coz od podstaty xenonum neprospiva .)

ahoj,

máš odkaz na tu tvou H.I.D. sadu?

Chci si to tam také dát

Díky moc :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...