RAZTY Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 KDYŽ POŘÁDNÉ KONĚ, TAK AŤ MAJÍ NA ČEM SEDĚT ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 KDYŽ POŘÁDNÉ KONĚ, TAK AŤ MAJÍ NA ČEM SEDĚT ;) :) Tak tak uz to auto plavalo na serii, pokud bude nejaky dalsi upgrade vykonu, brzdy a podvozek jsou nezbytnost ;) Jinak vsem dekuji za pozitivni reakce :D Uz se tesim jak to bude vypadat snizene a jak to pojede :)pokud pocasi vydrzi rovnou to hodim na letnaky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Darecek pro Molika Weitec Ultra GT 35/35 Je to me prvni snizovani tak sem zvedavy :)uz at to je na aute ;) Tome,to je primo na Combajna ? Jaka je cenovka,klidne na SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tome,to je primo na Combajna ? Jaka je cenovka,klidne na SZ :) Tak tak primo na Molika podle motorizace a cisla z nemeckeho technicaku. ale v podstate jestli sem to dobre pochopil deli se to podle prumeru stabiku, kdy TDIcka a benziny s automatem maji 23mm kdezto ostatni maji 21. Dale hraje roli taky podle me maximalni pripustna hmotnost na predni a zadni naprave ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak tak primo na Molika podle motorizace a cisla z nemeckeho technicaku. ale v podstate jestli sem to dobre pochopil deli se to podle prumeru stabiku, kdy TDIcka a benziny s automatem maji 23mm kdezto ostatni maji 21. Dale hraje roli taky podle me maximalni pripustna hmotnost na predni a zadni naprave ;) Zdar taky by mě zajímala cenovka prosím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Kolik stal ten podvozek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tady jsou ceny na webu... priblizne to bude odpovidat ;) http://www.weitec.cz/default.asp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Houmik : Je to z Deutschlandu takze cca. minus 20% z CZ ceny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tak to je super ;) ja bych potreboval predni tlumice od Weitecu, mas nekde link na ten obchod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tady jsou ceny na webu... priblizne to bude odpovidat :) http://www.weitec.cz/default.asp aha ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tak to je super ;) ja bych potreboval predni tlumice od Weitecu, mas nekde link na ten obchod? Mam to pres znameho z primo z KW fabriky ve Flensburgu, takze je to takova tlacenka :(zadny eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Mam to pres znameho z primo z KW fabriky ve Flensburgu, takze je to takova tlacenka :(zadny eshop Se někdo má sakra ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Se někdo má sakra ;) jojo nikdy nevis od koho co v budoucnu budes potrebovat takze je treba si vazit dulezitych lidi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 jojo nikdy nevis od koho co v budoucnu budes potrebovat takze je treba si vazit dulezitych lidi ;) Tak to máš pravdu chlape :) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 a pocitam, ze kamarad dodava zase jen kamaradum ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 a pocitam, ze kamarad dodava zase jen kamaradum ;) No rekneme kdyby to delal casto asi by byl brzy bez mista :)raz za cas se neco da urcite....musi si privydelat...i v treti risi maji krizi a melouchy kvetou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 chapu ;) prave ze ja koukam presne po tech samotnych tlumicich Weitec na predni napravu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 chapu :) prave ze ja koukam presne po tech samotnych tlumicich Weitec na predni napravu Tak si kup jenom predni tlumice od Weitecu, ale neviim co od toho ocekavas? Pri tvojem snizeni origo tlumice fungujii spravne, budou to jen vyhozene penize.. Jedine ze bys chtel dopredu jeste riznout pruziny.. Jinak Hobliiiku: Bude to masakr jizda, uvidiis.. je to trochu o necem jinym.. tam kde bys ted v zatacce jel 100, tak ted zvladnes urcite 120 (s prehedem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Tak si kup jenom predni tlumice od Weitecu, ale neviim co od toho ocekavas? Pri tvojem snizeni origo tlumice fungujii spravne, budou to jen vyhozene penize.. Jedine ze bys chtel dopredu jeste riznout pruziny.. Jinak Hobliiiku: Bude to masakr jizda, uvidiis.. je to trochu o necem jinym.. tam kde bys ted v zatacce jel 100, tak ted zvladnes urcite 120 (s prehedem) Konwas: Houmík tím docílí toho, že s těma seriovejma tlumičema má čumák v oblacích a když dá kratšíé tlumiče tak mu to sedne ještě kousek dolů...;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Konwas: Houmík tím docílí toho, že s těma seriovejma tlumičema má čumák v oblacích a když dá kratšíé tlumiče tak mu to sedne ještě kousek dolů...;-) Uvidiis ze nesedne.. :-D ta vyska zalezi na pruzine. Duvod proc se davaji kratsi tlumice je ten, aby pero mohlo pri vetsim snizeni dobre fungovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Uvidiis ze nesedne.. :-D ta vyska zalezi na pruzine. Duvod proc se davaji kratsi tlumice je ten, aby pero mohlo pri vetsim snizeni dobre fungovat.. TAk tak pružina snižuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Ha to jestli ty zatacky budu tak rezat jak rikas Konwasi tak to budu kupovat letnaky dvakrat za rok :)minuly rok jsem koupil v cervnu nove a jsou na odpis po 15 tis km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Ha to jestli ty zatacky budu tak rezat jak rikas Konwasi tak to budu kupovat letnaky dvakrat za rok :)minuly rok jsem koupil v cervnu nove a jsou na odpis po 15 tis km Co si to kupoval za jebuzny? :) Ja kupoval na minuly leto taky zcela novy a zadni jsou pomalu netknuty a predni fakt malinko.. proto je nemuzu prodat, byla by to skoda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 (upraveno) tak mi pak vysvetli, proc kdyz das kompletni podvozek 35/35, tak ti padne predek vic jak zadek, ale kdyz dam normalni tlumice + treba 40/40 pruziny, tak padne zadek o neco vic... cim to je? Upraveno Únor 23, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 chlapci pružina snižuje,ale když máte delší tlumič tak tu pružinu napíná. Když je kratší tlumič tak tu priužinu toilik nenapíná... se koukněte na mojí a Houmiho oktu. Obá máme pružiny -35 jen já aj s tlumičema a houmis s normálníma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Konwas : Contiky Sport Contact 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 tak mi pak vysvetli, proc kdyz das kompletni podvozek 35/35, tak ti padne predek vic jak zadek, ale kdyz dam normalni tlumice + treba 40/40 pruziny, tak padne zadek o neco vic... cim to je? No ono taky dost záleží na motorizaci třeba u některých TDI-ček se mi stalo že po snížení byl zadek níž než předek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 chipmann: Obá máme TDi. Jen já 66 a Houmis 81 kW Hoblik: a s těma kontíkama předpokládám spokojenost že? Slyšel jsem na ně calkem chválu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 chipmann: Obá máme TDi. Jen já 66 a Houmis 81 kW Hoblik: a s těma kontíkama předpokládám spokojenost že? Slyšel jsem na ně calkem chválu... Pro me zatim nejlepsi guma :)jen ta vydrz....vyzkousel sem Barumy, Nokiany, Good Year a Michelin a ty Contiky se ke memu stylu rizeni hodi nejvice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 tak mi pak vysvetli, proc kdyz das kompletni podvozek 35/35, tak ti padne predek vic jak zadek, ale kdyz dam normalni tlumice + treba 40/40 pruziny, tak padne zadek o neco vic... cim to je? Ja bych nerekl, ze padne predek stejne se zadkem.. videl jsem celkem dost octavek s -35 a vsechny maji ten predek vyssi a u kombika koor.. chlapci pružina snižuje,ale když máte delší tlumič tak tu pružinu napíná. Když je kratší tlumič tak tu priužinu toilik nenapíná... Tohle je blbost hele, gravitace tu pruzinu stlaci dolu upe stejne.. ja mam napriklad ted stlacenou na 100% auto nefunguje moc spravne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.