Hoblik Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Mluvil jsem s nima po volnych jizdach, a moc nadseni nebyli jelikoz power asi odvaril spojku, pricemz mel solidne naslapnuto, fun mi ukazoval posledni graf z brzdy - 265ps, a na draze vypadal taky hodne kvalitne. Jak dopadli nevim, jelikoz jsme mazali dom, prece jenom skoro 400km, tak jsme radsi vyrazeli drive Jinak smutny nejsem, jsem nadseny jako maly kluk, zase mam neco noveho v hlave a to uz jsem potreboval hodne dlouho .)clovek aspon neblbne pak za provozu kdyz se vyblbne na draze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Jj adrenalín přitom leze z uší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Jo jo brutalni. Ale auto dostava teda radne cocku, jednicka plny kola se protaci, dvojka to same protaci se min ale stejne to houpe, trojka skoro na omezovac a cil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Mimoňské války, byly super, škoda že něco takového není častěji:-) A ten náš sprint to byl fakt zážitek :-) Tak snad nebyl poslední :-) Jinak blondakxxx: nebojím, jelikož pejsi od Hoblíka bydlí u Hoblíka a bišonek u mé mamky. Takže pro Hoblíkovy obludky musí jako zákusek postačit piškoty:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 ...piškoty ?? jo ale několik balení najednou !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Hobliku asi budeme ladit dáááál ,co říkáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Vsak uz je hybridek na ceste ale musim se zamerit i na snizeni vahy .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Tady se pořád ladí !! Mi už to taky nějak nejede tak dám s vámi řeč ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 blondakxxx: to zas ne by byli tlusti, líní a nechtěli by hlídat:-) piškotek je jen za odměnu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Vsak uz je hybridek na ceste ;) ale musim se zamerit i na snizeni vahy .) Tak nejdříve tam nacpeš 100kg tlumení a teď chceš dietu !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Tak to bude masakr , však ja už teť lituji že jsem si hned nepřiplatil ;) a nevzal něco lepšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 No jo no :)jsem schizofreni :)ale sundavat to nebudu .) Ale jen dneska sem napocital zbytecne v aute 150 kg coz podle me muze hodne pomoct ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Neznalek : to budeme litovat porad oba a vsichni lituji, protoze kazde chce furt vic, kdo bere VA lituje ze nevzal VB, kdo vzal VB lituje ze nevzal hybrida, kdo vzal hybrida lituje ze nevzal GT20... To je porad dokola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Tak to máš na 100%pravdu,člověk je totiž od přírody pořad s něčím nespokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 No takovy je zivot :)ale zase se musi s rozumem, vykony okolo 250ps sou sice krasne, ale dneska sem videl ze takovedle auto uz moc prakticke a trvanlive nejsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 No jo no :)jsem schizofreni :)ale sundavat to nebudu .) Ale jen dneska sem napocital zbytecne v aute 150 kg :) coz podle me muze hodne pomoct :) Kde jsi sebral 150kg? Vozim v aute hromadu pikacovin, ale vsechny maji cca 50kg... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Zena 60kg, Basak 25kg, Rezerva 15 kg, Chladicovka pro kolegu cca 20kg, zbytecne plná nadrz staci pul 20kg, hasicak, cedecka, a hovadiny z cesty cca 10kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Zena 60kg, Basak 25kg, Rezerva 15 kg, Chladicovka pro kolegu cca 20kg, zbytecne plná nadrz staci pul 20kg, hasicak, cedecka, a hovadiny z cesty cca 10kg Verush má stěží 50kg!Raději bych vyhodil zadní sedačky,než nechat ženu stát u dráhy!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Zadni sedacky uz tam nebyly jelikoz pres cele auto byla chladicova stena :) Covece a jak vis kolik ma Verush Kg :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Tak dnes probehly dve dalsi upravy .) 1.) byla vymena puku od powerflexu za TTckove, bohuzel sem natrefil na stary typ, takze se mi vydrely ven. Zvolil sem TT puky pro jejich snadnejsi montaz. Pocitove bych rekl ze jsou na tom podobně jako powerflexy, tudiz nijak neomezuji komfort a zaroven zlepsuji kontakt auto s vozovkou. 2.)Druha vec jiste nasere mistni ekology a to ze sme vyrizli kat, a misto nej prisla pouze trubka o stejnem prumeru jako origo vedeni vyfuku, hezky se to navarilo a vypada to mnohem lip nez zarezly kat. Prvni projizdka bez katu byla usmevna, jelikoz sem pocital ze se asi bude vyfuk cistit, takze sem zamerne jel pres mesto pomalu abych to procistil za mestem. bohuzel co cert nechtel, zazvonil telefon, ja se zakecal zapomel, a rozjel se rychleji ze semaforu ...zbytek se muzete domyslet, dotycnym co v tom mraku museli chvili vydrzet se moc omlouvam Po cca 20 km a dukladnem procisteni musim konstatovat ze katalyzator po 200tis.km asi uz svoji funkci neplni, jelikoz nepoznam cuchem rozdil mezi vuni vyfukovych plynu s a bez katu. Auto se vsak chova jako utrzene ze retezu, daleko lepe jde za plynem a od 3000 otacek se vesele vytaci az k cervenemu poli. Dle meho subjektivniho nazoru ozilo az sem se toho parkrat sam lekl. Jako bonus sem dostal piskani turba, ktere jde samo vice slyset , ale me se ten zvuk libi a kdyby si turbo jeste pri prerazeni odfouklo vubec by mi to nevadilo :)ale to asi nejde na rope :) Stary kat sem si pro jistotu uschoval, kdyby byly nejake problemy v budoucnu. P.S : pristi tyden se chystam na preoblozeni lamely necim ostrejsim a novy pritlacak :) ahoj, jen dotaz, co nafoukáš na emisích ??? projde to auto legálně ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 (upraveno) Vzhledem k tomu ze mam vepredu folie, 225/45 pneu, zatemnene zadni lampy, HIDky v dalkovych svetlech, jine brzdy z RS octavky,.jine vedeni IC a umisteni ve prednmi narazniku, a nyni katalyzator ven, je zrejme ze bez kamaradu bych nikdy v zivote na spravne fungujici stanici technicke kontroly a emisi nemohl projit :) Staci takovadle diplomaticka odpoved Hold neco za neco, plne si uvedomuji riziko spojene s moznou nehodou a podobne, nikdy bych vsak do auta nedal nic nebo nevzal co by ohrozovalo me, posadku a jine ucastniky provozu. Bohuzel byrokaracie v CR neumoznuje zlegalizovat podobne upravy, brzdy apod, takze musim riskovat a asi nejsem jediny :) P.S nez sem vyndal kat, nandal jine pneu a podobne sem vedel dopredu, ze pro praci budu pouzivat uz jine auto a todle bude pouze na vikendy a zabavu, proto si mohu dovolit trosku ostrejsi zasahy do auta. Kdyby auto jezdilo tak jako minuly rok, nechal bych ho tak jak bylo. Upraveno Srpen 30, 2009 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Zase nejake darecky pro auticko Spojku uz resit nechci tak snad budu mit s timdle pritlacakem a lamelou na delsi dobu klid - SRE performance. Mela by s klidnym srdcem udrzet dlouhodobě 480 N.m i na sprintech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Pěkné dárečky ,ale vánoce jsou až v prosinci. ;) :P Co to má za obložení a jak cena ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Oblozeni organika cena pres SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Držím palce při dalších úpravách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Tak dalsi nezbytne soucastky pro dalsi upravy dorazily .) Jinak kdyby nekdo chtel sehnat budicek STACK tak at pisne .)samo s dokladem. Ted jeste vyckat na hybridka :)to cekani je strasne .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Budíčky moooc pěkný. Šlo by mě poslat cenu přez SZ abych měl představu? Zajímali by mě teplota + tlak oleje + napětí. Jsou aj s čidlama předpokládám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2009 (upraveno) Zde grafik molikovych schopnosti je to ASZ + TDIFUN CHIP + FMIC + KAT OUT, jinak ukončení faze 1 :)uvidime co vydojime z faze 2 .) 175,5 PS a 431 Nm Upraveno Září 19, 2009 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Krásné hodnoty na 1.fázi !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Děkuji, taky sem cumel jak puk, hlavne ten tocak sem absolutne necekal jelikoz pocitove jsem si uz asi zvyknul tak mi to ani neprijde :) Ale i ty jsi prekvapil :)kloubouk dolu pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.