Luks Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Nějakým způsobem se mi ztratil protikus k pojistným šroubům na kole,jak je potom dostat ven??Navařit matici? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Aky je to poistny srob? Ak origo, tak v servise mavaju vsetky nahrady, to sa da aj kupit. Ak neorigo, tak bud skusit zohnat nahradny orech, alebo prinajhorsom nabodovat maticu a odtiahnut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Duben 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 no měl by bejt original,zkusim se zeptat v mototechně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 dobrej pneuservis na to má cajk od Wurth a tim do povolí pokud by se to nedalo objednat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Já měl 2 sady jedna origo a druhá ne a u obou jsem měl 3místný číslo na ten ořech a to jsem si pro jistotu napsal někam do notesu...podle toho se dá pak sehnat u prodejce...ale ty sis ho asi neopsal co?pokud tam bylo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.