LH13 Odesláno Říjen 30, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 Ahoj, poradí někdo? Chtěl jsem si dát na auto zadní faceliftové světla, koupil jsem si k tomu i přechodky a po zapojení mi u pravé lampy nesvítí spodní proužek (viz.foto v zeleném kroužku). Nedokázal by mi někdo poradit, jestli může být někde chyba v zapojení a nebo to bude vada té lampy samotné? Mám origo na autě obyčejné ne - LED světla a toto jsou ledkové, nemůže být problém třeba u tohoto? Nemá se něco na diagnostice pozměnit? Jinak co jsem přeměřoval zkoušečkou, tak přechodky jsou v pohodě, šťáva tudy protéká...ale spodek pravého světla se nerozsvítí, viz. foto. Děkuji za každou radu, mrzí mě to, vypadají na autě dobře ale mají malou chybu, že nesvítí, jak mají 🙂🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 30, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 Myslim ze nejde o problem, ale vlastnost. To tusim je zadna hmlovka, ktora sa rozsvieti iba na lavej strane.. spustenie na pravej netusim ci staci kodovanie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LH13 Odesláno Říjen 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 O.K. děkuji, tak třeba bude někdo vědět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Říjen 31, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2020 Je to mlhovka a mělo by to jít normálně dokodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alhas Odesláno Listopad 1, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2020 Jaká pak mlhovka, zadní světla svítí do C. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 6, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Prvotně se musí přestavba z neLED na LED korektně přizpůsobit přes diagnostiku, neledkove svetlomety používají na C i žárovky mlhovky a brzd se sníženým svitem.... Ten spodek co ti nesvítí je mlhové světlo, auta s levostranným řízením ho z fabriky na pravém světle nemají osazené ledkama, ani tam u origo FL nevede už drát. Pokud to někoho hodně trápí, tak stačí sehnat světlo z pravostranného řízení.... A u FL dotáhnout drát, samo včetně nezbytného diagnostického zásahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alhas Odesláno Listopad 7, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2020 Omlouvám se, je to fakt mlhovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.