Přejít na obsah

Zapojení zadních facelift světel - PROBLÉM


LH13

Doporučené příspěvky

Ahoj, poradí někdo? Chtěl jsem si dát na auto zadní faceliftové světla, koupil jsem si k tomu i přechodky a po zapojení mi u pravé lampy nesvítí spodní proužek (viz.foto v zeleném kroužku). Nedokázal by mi někdo poradit, jestli může být někde chyba v zapojení a nebo to bude vada té lampy samotné? Mám origo na autě obyčejné ne - LED světla a toto jsou ledkové, nemůže být problém třeba u tohoto? Nemá se něco na diagnostice pozměnit? Jinak co jsem přeměřoval zkoušečkou, tak přechodky jsou v pohodě, šťáva tudy protéká...ale spodek pravého světla se nerozsvítí, viz. foto. Děkuji za každou radu, mrzí mě to, vypadají na autě dobře ale mají malou chybu, že nesvítí, jak mají 🙂🙂

abc.jpg

Odkaz ke komentáři

Prvotně se musí přestavba z neLED na LED korektně přizpůsobit přes diagnostiku, neledkove svetlomety používají na C i žárovky mlhovky a brzd se sníženým svitem.... Ten spodek co ti nesvítí je mlhové světlo, auta s levostranným řízením ho z fabriky na pravém světle nemají osazené ledkama, ani tam u origo FL nevede už drát. Pokud to někoho hodně trápí, tak stačí sehnat světlo z pravostranného řízení.... A u FL dotáhnout drát, samo včetně nezbytného diagnostického zásahu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...