Luky Balvín Odesláno Listopad 30, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2020 Zdravím, mám 1.9TDI 4x4 (BXE) a trápí mě otáčky na volnoběh. Po nastartování auta se otáčky drží standartně ale po pár minutách se samovolně zvednou a zapnou se sahary. Otáčky už samy od sebe neklesnou. Drží se okolo 1050 - 1100. Vyměnil jsem čidlo teploty chladicí kapaliny u motoru i u chladice. Vyměněný je i regulátor napětí na alternátoru a alernator jsem dával na repas a řekli mi, ze nemají co repasovat, ze alernator je naprosto v pořádku. V poslední době se mi ještě stává to, ze po nastartování auto nedobíjí do doby, dokud nepridam plyn. Nejspis to bude mít spojitost s tím vším, jen už mi došly nápady co udělat, či zkontrolovat abych tuto závadu odstranil. PS: když auto dobíjí, tak dobíjí v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miki358 Odesláno Prosinec 1, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2020 Má to DPF? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky Balvín Odesláno Prosinec 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2020 Nemá právě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Prosinec 1, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2020 Já sem měl při stejné závadě prodřený kabelový svazek co jde kolem startéru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 3, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2020 Svítí po zapnutí zapalování ikona baterie? Pokud ne, tak je přerušeny modrý drát k alternátoru, což by i vysvětlovalo, proč dobíjí až po proslapnutí - altik se nabudi sám při vyšších otáčkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky Balvín Odesláno Prosinec 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2020 Jojo svítí po celou dobu. Ale zjistil jsem ze auto má fouklé těsnění pod hlavou nebo prasklou hlavu, takže doufám ze to bude spojené s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 9, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2020 Těsnění s dobíjením spojitost nemá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.