Přejít na obsah

Stifmeyster´s 4x4 combi

Doporučené příspěvky

Ahoj. Tak bych vam chtel predstavit svoji oktu. Jedna se o kombik 4x4 TDI PD (ATD 74kw) vyrobeny v roce 2004 edice DRIVE. Ma el.okna a zrcatka, climatronic, tempomat, multifunkcni volant, maxidot, radio symphony na CD. Dovezl jsem si ji ze svycarska po prvnim majiteli se serviskou v zachovalym stavu bez jedinyho skrabance.

Ja jsem akorat nasadil 16"kola z audi + nove zimni pneu ktere jsou na fotkach. Ted uz je na letnich pneu a novych kolech ale to musim teprv nafotit. Masku jsem striknul cerne, dozadu jsem dal chromovou listu milotec a tmavy bocni blinkry. Jinak ji mam uz rok a najel jsem 50 000 Km :palec: opravoval jsem akorat volnobezku na altiku a lozisko v kole jinak menim jen oleje a filtry. a co jsem to prolejzal tak vsechno je na aute puvodni i silentbloky na podvozku vsude je rok 04.

post-2323-1272819755_thumb.jpg

post-2323-1272819767_thumb.jpg

post-2323-1272819775_thumb.jpg

post-2323-1272819785_thumb.jpg

post-2323-1272820012_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
zachovaly kousky jsou super :angry: aspon se clovek nezaobira tema malickostma okolo, ktery jsou zpusobeny tim opotrebovanim :palec:

covece reknu ti ze na jednu stranu jsem rad ze je v super stavu ale na druhou stranu jsem byl zvyklej ze moje predchozi auta meli vzdycky nejaky mouchy a porad bylo co opravovat. Ted se trochu nudim :angry: ale nastesti mam jeste jedno auto a tam je prace dost.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Pěkná moc pěkná,to jsis dělal sám?mám na mysly v přední masce ten chromový rámeček.Jak jsis připravil podklad na nástřik?díky za info,skusil bych to taky.

ahoj. jsem lakyrnik tak to pro me byla malickost. ja jsem ten chrom lehce prebrousil dratenkou a pouzil zaklad kterej drzi i na skle takze by se to loupat nemelo. nejlip ale udelas kdyz ten chrom sundas dolu a nalakujes to jako obycejny plast.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...