Přejít na obsah

Stifmeyster´s 4x4 combi

Doporučené příspěvky

Tak takhle skoncila dnesni projizdka. Jel jsem po takovy vesnicky silnicce kde se dve auta vyhnou jen tak tak. A proti me se vyritil ze zatacky klucina ve starym cliu takze jsem najel ke krajnici a zastavil. on jel tak rychle ze zaslap brzdu takze se mu kola zablokovaly a na tom mokru jel smykem primo do me. Snazil se vyhnout ale tim jak mel zablokovany kola jel rovne. rana to byla docela velika ze jsem se ani nechtel jit podivat co se stalo autu. ale nastesti to nebylo tak hrozny. Je utrzeny svetlo z drzaku, blinkr rozbitej, naraznik odrenej, lista je rozmackana a ruzek blatniku je trochu ohnutej. nejvic se ale bojim aby to nebylo nejak hnuty naranik vubec nesedi k blatniku. To kluk dopadl hur tomu se ani netocilo kolo jak to mel narazeny. Doufam ze to pojistovna vyridi rychle :blink:

post-2323-1277066447_thumb.jpg

post-2323-1277066453_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak takhle skoncila dnesni projizdka. Jel jsem po takovy vesnicky silnicce kde se dve auta vyhnou jen tak tak. A proti me se vyritil ze zatacky klucina ve starym cliu takze jsem najel ke krajnici a zastavil. on jel tak rychle ze zaslap brzdu takze se mu kola zablokovaly a na tom mokru jel smykem primo do me. Snazil se vyhnout ale tim jak mel zablokovany kola jel rovne. rana to byla docela velika ze jsem se ani nechtel jit podivat co se stalo autu. ale nastesti to nebylo tak hrozny. Je utrzeny svetlo z drzaku, blinkr rozbitej, naraznik odrenej, lista je rozmackana a ruzek blatniku je trochu ohnutej. nejvic se ale bojim aby to nebylo nejak hnuty naranik vubec nesedi k blatniku. To kluk dopadl hur tomu se ani netocilo kolo jak to mel narazeny. Doufam ze to pojistovna vyridi rychle :blink:

Ať ti to nafotí taky po sundání nárazníku.Já dostal prdu ze zadu na pohled ani škrábanec a po sundání nárazníku....nestačil jsem se divit! Ale to už bylo pozdě

:blink:

Odkaz ke komentáři
Ať ti to nafotí taky po sundání nárazníku.Já dostal prdu ze zadu na pohled ani škrábanec a po sundání nárazníku....nestačil jsem se divit! Ale to už bylo pozdě

:D

Tak tak určitě bych si to nechal pořádně zkontrolovat někdy stačí malej ťukec a uto je do vrtule :)

Odkaz ke komentáři

odstrojit...komplet proměřit,prohlédnout.....jak to jde na hranu auta je to na ho*no,stačí malá rana...tak bacha ať není pohlá kastla...když tak stolice....ono ty plasty sou pružné tak vydrží..ale vystuha podtím může být křáplá....tak bacha na to...jde to na pojišťovnu tak ať toho udělají co nejvíc když to platí jiní :D

Odkaz ke komentáři
Ahoj, ty oranž doplňky bych nedával...chystáš nějaké úpravy (třeba výhřev sedadel, úprava motoru apod..). A jinak kolik máš dlouhodobou spotřebu ?

prumer mam 6 litru plus minus pul litru. na dalku mam 5,5 v pohode a kdyz to honim tak i 7. Rad bych to nechal chipovat u dieselpower ale ted potrebuju jiny veci. V prvni rade to opravit po bouracce a pak musim koupit novy brzdy.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 5 týdnů později...
jak jsi resil tu nehodu? nechal jsis vyplatit prachy po zhodnoceni likvidatorem nebo jsi to dal do autorizovaneho servisu?

ahoj. dal jsem to na svepomoc vzhledem ktomu ze delam v lakovne a dily mam taky levne. Likvidator mi napsal na vymenu nárazník + lak, svetlo, blinkr, listu a mrizku. Blatnik byl jen na opravu takze lak. A to co mi za to poslali by nestacilo ani kdybych koupil neorigo veci a nechal si to nekde nalakovat :lol: Takze naraznik jsem opravil a nalakoval. Svetlo, blinkr, listu a mrizku jsem koupil novy origo ale s veeelikou slevou a s blatnikem jsem nedelal nic jen jsem ho malinko narovnal. Zajimalo by me kolik pojistovna pocita za novej naraznik a svetlo protoze za tu jejich almuznu bych musel jit nekam na vrakac.

Odkaz ke komentáři
me stala oprava 28 000 pojistovna zaplatila 28 000 ... staci do faktury napsat ze byly pouzity neoriginalni nahradni dily a oni to tim padem neamortizuji,,... aspon tak em to bylo receno v servise kde vse vyrizovali....

no neco jinyho je kdyz to jde na fakturu v servisu a nebo kdyz si nechas vyplatit penize a opravis si to svepomoci. ale to jsi byl v autorizaku ne ?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...