Milan Broty Odesláno Prosinec 10, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2020 Ahoj lidi, nedávno jsem při průjezdu po polní cestě chytil o spodek motoru a od té doby, když motor běží na volnoběh, tak se otřásá celé auto. Motor mám 1,9 TDI 110kW. Najde se někdo kdo by věděl čím by to mohlo být, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 11, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2020 Asi nikdo nebude věštit z koule.Jeď někde do servisu,zvedněte auto a podívej se co jsi způsobil,urval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milan Broty Odesláno Prosinec 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2020 Auto jsem zvednuté měl a všechno je ok nic jsem neurval. Žádnou chybu to také nehlásí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 12, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2020 No ono diagnostika ti mechanickou vadu nenahlásí.Pokud se to stalo jak jsi psal,tak se něco stát muselo na spodku.Chce to dobrého mechanika který bude u toho,né internetové fórum,bohužel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Prosinec 12, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2020 Nevím, ale Octavia 3 nemá 1,9TDI … . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.