Přejít na obsah

slabý signál klíčku

felda

Doporučené příspěvky

Ahoj,

občas se mi stane, že se mi rozbliká obrázek auta s klíčkem / octavia 1998, 1,6 /, vyčet jsem jen, že je to slabý signál klíčku a někde na fóru tu někdo radil vyměnit kabeláž od snímací cívky v autě. Pokud startuju auto naskočí a hned chcípne.

Zpravidla klíček vytáhnu, někdy otočím a ono to přestane. Mám obavu, že to někdy nepřestane...

Má na čtení klíčku vliv jeho natočení nebo doba čtení před nastartováním? - to asi ne?

Děkuji - laik felda

Odkaz ke komentáři

Podobná věc se mi také občas stává, ale vždycky mi postačí vypnout klíček do nuly když to začne blikat znovu otočím a přestane to nebo úplně vyndám kliček a pak to jde. Ale když někdo najde někde starší téma kde se to řešilo(třeba i SH) tak at hodí odkaz, taky bych to případně pořešil nějakou menší opravou.

Odkaz ke komentáři
dva kabely

cca 30 minut

buď ve škodovce koupit opravnou sadu (nové vedení a přehodit)

nebo propájet konce (pokud jsi to nedělal a neumíš dobře pájet tak to ani nedělej)

Díky za zprávu, pájením se živím, ke spín. vložce se asi dostanu, ale druhej konec u budíků je taky přístupnej?

Tedy ještě sem tam nelez.

Dík, felda

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
rozdělej uvidíš

Ahoj, konečně sem tam vlez, jak stoupaj teploty zlobilo to.

V mém starém modelu r.v. 1998, jsem však svorkovnici s čísly nenašel. Kolem vložky je černej prstenec, který zespodu má konektor - dvoupinovej, kablíky černý a zelený vedou pryč do palubovky. Odpojený konektor se dá oddeklovat posunutím krytky doboku - ale dál už asi nic, propájení či rozebírání sem se vzdal / a to se tím živím.- piny jsou tam zalisovaný v protikusu konektoru / Ledaže by si někdo ten konektor odněkud sehnal a vyměnil celej. Polil jsem to Alpou, prošťoural jehlou, vyfoukal a složil. Zatím to funguje.

Mirek

post-2976-1277623381_thumb.jpg

post-2976-1277623404_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...