Jirka313 Odesláno Leden 6, 2021 Sdílet Odesláno Leden 6, 2021 Ahoj, potřebuji vyměnit anténní kabel na Octavia II před Fl, ale dle vin už se tenhle kabel nevyrábí (byl jsem ve škodovce) můžete mi poradit kde ho sehnat. Měl by mít konektory fakra-raku2. Auto je Ambiente, takže bez gps a gsm. Děkuji za rady 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 6, 2021 Sdílet Odesláno Leden 6, 2021 Polož dotaz do vlákna Audio, autohifi v sekci Octavia 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2021 Už jsem se nahlásil ať mi to přesunou. Omylem jsem to dal do octavia 1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 7, 2021 Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 Ahoj. Zkusil bych firmu corect.cz. Kabel maji, ma sice jiny koncovky ,ale po dohode ti tam protikusy nalisujou. Prechod z Din na fakra se da koupit da se kouoit i konektor fakra pokud mas original radio. Dalsi moznost je koupit koax stredovy drat je lanko a kabel vyrobit. Pouzit vzdy 75 ohm .Delka by mela byt nasobek 3,1m tj 3,1;6,2 atd. Je to slozitejsi na vysvetlovani. Dej vedet jak si se rozhodl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 Na stránkách jsem to nenašel, takže mám jim poslat email? Nevíš cca cenu za kolik to udělají? A je možné že má Fabia II stejný kabel? Protože na fotkách vypadá stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 8, 2021 Sdílet Odesláno Leden 8, 2021 Ahoj. No tahle firma ma ty stranky jinak ,odkaz je tadyhttp://www.correct.cz/detail.php3?typ=AK301DD&odvetvi=auto.aantJe treba popsat v mejlu o co jde eventuelne zavolat po domluve to nalisujou jak budes chtit.Este tady http://www.correct.cz/detail.php3?typ=AK401DD&odvetvi=auto.aant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 Ahoj, díky za informace 😉 poslal jsem e-mail jestli je to možné a uvidím. Určitě dám vědět jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 9, 2021 Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 Ok. Mozna tam buides muset zavolat , nekd jim to trva dlouho , ale jsou tam fundovany lidi ktery vi o cem to je , urcite se domluvite . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 No odpověď jsem dostal okamžitě, ale napsali mi že jejích anténa ma jeden výstup na fm. Můžeš mi poradit jaké názvy konektorů tam mají být? Nemám gps ani gsm v autě od výroby bylo radio Stream. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 9, 2021 Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 Ahoj . Aby si to nemusel redukovat , tak do cinana byval din , to je ten kolik , ale u novych je fakra to co bylo na streamu , to je potreba vedet , a na antene je raku , ale je treba se podivat co tam zkutecne je , ofotit a poslat , oni ti nalisujou protikus , dalsi vec je tu antenu maji taky , dodavaji ji z din konektorem , a kabel od nich ho ma taky , takze nahore u anteny to jde do sebe , dole u radia je trba vedet co tam je eventualene zase poslat obrazek emailem . Moje rada je nech si poslat i jejich antenu a nech na kabel nalisovat to co tam mas ted , tj asi Raku a tim mas u update . Pisu to z toho duvodu ze spoousta lidi pak resi problem z prijmem VKV pasma . Cinan nema napajeni anteny v sobe tudiz je treba dokoupit famtomovy napajeni , presne podle koncovek pokud je tam to co mam ja je to DIN/ fakra , a pAk bude vse ok , pokud ne , vymeneis antenu , ver mi prijem se opravdu zlepsi . Kabel bych vzal 4m aby si mel rezervu . PS: skoda mela , kabel takto , dole fakra , nahore raku nevim jestli samce nebo samici na kabelu zespoda byla si samec ale bez zaruky . Correct ma na obou stranach zrejme DIN dole samce nahore samici , pro pozdejsi update nech nalisovat na konec kabelu nahoru to co je tam ted a na antenu v pripade koupe taky , yaby to slo do sebe i po vymene , antena je tahle tady je odkaz http://www.correct.cz/detail.php3?typ=Aa8.3&odvetvi=auto.aant dej vedet jak to dopadlo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 Díky za vyčerpávající odpověď 🙂 v pondělí tam radši zavolám a domluvím se jak říkáš i s tou anténou. Jak budu vědět víc dám vědět. Děkuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 10, 2021 Sdílet Odesláno Leden 10, 2021 OK. dej vedet . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 15, 2021 Sdílet Odesláno Leden 15, 2021 Ahoj . Tak jak si dopadl . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2021 Ahoj,no poslal jsem fotky i jsem tam volal, ale nedokážou mi to udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 19, 2021 Sdílet Odesláno Leden 19, 2021 (upraveno) Ahoj to je dvny protoze me nalisovali na antenu ten protikus co je v aute ze skodovky , je fakt ze kabel jsme mel menil jsem jen antenu a potreboval jsem protikus . Jasne takze bych to resil asi takhle , antenu od nich , k tomu jejich kabel maji na tom konektory ,aby to slo do sebe , predpokladam , a dole u radia , prechod na fakra , z Din se dela , ale musel by si to sehnat jinde a ja sem to myslel tak aby si nemusel platit vickrat postovny .no neda se nic delat , aspon takhle bych to vyresil . PS : v zakladi am antena konektor DIN . Kabel je zrejme prodluzuvaci tudiz ma na jednom konci samce a na druhym samici , to by melo zatim stacit , at rohle budes mit doma dej vedet kouknem po dalsich konektorech . tady je prechod DIN samec fakra https://www.vpcentrum.eu/auto-hifi/antenni-a-gps-redukce/din-iso-fakra/antenni-adapter-fakra-do-radia-samice-din-samice-23-cm Upraveno Leden 19, 2021 uživatelem Tomdlouhan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2021 No právě jsem říkal že si vemu i anténu a kabel. Jen by mi předělali kon. U rádia, ale říkal něco že už se to nedělá.. už si přesně nepamatuji. Ale našel jsem tenhle kabel měl by být z FII. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j9035550-antenni-kabel-skoda-23211.html?gclid=EAIaIQobChMI1Im5ka2o7gIVQoXVCh1ViQITEAQYAiABEgLHj_D_BwE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 19, 2021 Sdílet Odesláno Leden 19, 2021 Ahoj . no to je rana .No zalezi na tobe , ale na konci je ten co delalla skoda tudiz se to musi zase zredukovat , me to tam nalisovali , ta jejich antena ma v zakaldu DIN Samec , vydrz ja se kouknu jestli je prechod na Raku proti samici DIN . poslu odkaz kdyz to najdu . https://www.vpcentrum.eu/auto-hifi/antenni-a-gps-redukce/din-iso-fakra/prodluzovaci-kabel-k-antenam-450cm https://www.vpcentrum.eu/auto-hifi/antenni-a-gps-redukce/din-iso-fakra/antenni-adapter-fakra-do-radia-samice-din-samice-23-cm Kdyz koupis od nich antenu z DIN samcem tak tohle co je v odkazech by melo byt ok a cena , bez anteny je o hodne nizsi nez od skodvky . Antenu maji za 990Kc , kdyz koupis ten original , prijde to to na 2300 z postovnym , zalezi na tobe origo je origo , zalezi jaky to ma prametry , a dalsi veci. Okdazy jsem poslal ptoto aby te to moc nestalo , nedovedu rnapsat jestli 4,5m bude dost dlouhej ale ja si malsim ze jo , ten cancour je dalsi 25 cm coz je skoro 5m , to si myslim ze staci . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2021 Super díky moc. Objednám zatím ten kabel s tou redukcí a uvidím jaký bude signál a kdyžtak vyměním pak anténu. Snad to přijde do víkendu, budu dělat novou el. na tažné a couvaci kameru tak až to nemusím rozebírat 2x. Dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Leden 19, 2021 Sdílet Odesláno Leden 19, 2021 ok jak chces , ale nedokazu ti rict jestli , je to ok , ale zalezi na tobe , pri vymene anteny , pak mozna bude problem z konektorem , me to nalisovali , ale zrejme na to nemaji uz veci. Resit se to da i redukci , existuje , ale cim vic spoju tim vic mist na oxidaci . Udelej to a dej vedet jak to hraje , NEZAPOMEN na fantom , cinan nema ttuhle vec na sobe jako original radio , bez toho to hrat nebude . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Březen 2, 2021 Sdílet Odesláno Březen 2, 2021 Ahoj. Jak to dopadlo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.