Marek Mladší Balcárek Odesláno Leden 9, 2021 Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 Dobrý den, sháním autoradio do auta škoda octavia I 1.9tdi rok výroby 1999 66 kw 1din s výsuv ným displejem nebo 2din anevím,které by tam mohlo kvůli rozměrům pasovat cenově tak do 4 tisíc . Děkuji předem za odpověd’ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2021 Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 No zalezi jestli mas starou palubku na 1din radio nebo novou face na 2din. Podle toho musis vybirat radio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Mladší Balcárek Odesláno Leden 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 Tak ted´ tam mám 1 din,ale pod tím mám kastlík,který se dá vidělat takže mám tam místo aj na ten 2 din 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2021 Sdílet Odesláno Leden 9, 2021 To je prave potreba vedet. Spousta predface oct ma starou palubku s otvorem jen na 1din radio 😉 Jinak si myslim, ze nove 2din s displejem do 4tis asi nesezenes, jedine nějaky smejd. Lidi ale hodne objednavaji z Aliexpresu a chvali si ty radia 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.