FireMakin Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Ahoj, koupil jsem si tažné, dostal jsem typový list k němu. Jak mám dál postupovat abych ho na vozidle zlegalizoval ? Možná budu montovat sám, ale spíš to vidím na Vašu. Kdybych to dělal sám, tak bez razítka to na nezlegalizuju a na STK, kde mi to budou prohlížet ( nebo jak se to dělá) mě to neuznají ? Snad Vaša má nějaké bramborové razítko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 1. pokud namontuje nějaká odborná firma dostaneš na to od ní potvrzení a ofocené oprávnění že je pověřena např. výrobcem TZ k montáži v tom případě jdeš rovnou na registr vozidel a necháš zapsat do TP 2. pokud namontuješ např. sám zajedeš na STK, tam to zkontrolují, přezkouší zapojení zásuvky a dají ti papír že je to OK, samozřejmě musíš předložit typový list. pak zase jdeš jen zapsat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 tak ještě k té druhé variantě, jak moc časově a finančně to je náročné ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Sakra to si už nepamatuju ale nic moc za to nechtějí, na STK myslím něco kolem 200,- a na registru 50,- za zapsání. Myslím teda ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.