Mirouch76 Odesláno Únor 20, 2021 Sdílet Odesláno Únor 20, 2021 Minulý týden se mi stalo, že se z ničeho nic rozběhli sahary. Stalo se tak cca po třech hodinách od zaparkování. Šel jsem pro něco do auta a jen ho odemkl vzal věci za zadního sedadla a zase zamkl. Klíč jsem ani do spínací skříňky nedal. Za cca 10 minut přišel kolega, že mi v autě hučí sahary. Zastavili se až když jsem znovu odemkl auto. Odpoledne než jsem jel domu jsem po nastartování zkusil projet chyby Caristou a vskočila ne mě, v tu chvíli, nesmazatelná chyba viz. obrázek. Ta se nechala smazat až když jsem dojel domu cca 25 km. Kde by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 22, 2021 Sdílet Odesláno Únor 22, 2021 v motorové jednotce chyba není? nutné fyzické načtení, ne jen rychlý výpis.... občas odejde jednotka ventilátoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2021 Zatím se mi to stalo jen jednou, ale při takových výpisech z Caristy je chyba na téhle pozici pokaždé. Ale zatím vždy šla smazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.