buco306 Odesláno Únor 20, 2021 Sdílet Odesláno Únor 20, 2021 Ahojte. Mám pár otázok ohľadne resetu RJ pomocou odpojenie autobatérie. Mám Octavia II 1,6-75kw+LPG r.v.2011 1 - V aute mám namontovane zab. zariadenie Vam a rozmýšľam, či to bude mať dáky vplyv na to Vam-ko (či potom budem vedieť naštartovať auto, či sa to dáko nezablokuje...) 2 - Bude to mať vplyv na RJ LPG-že ju bude treba dať v servise nastaviť? 3 - A čo je po tom resete treba nastaviť, lebo niekto píše že nastavenia ele. sťahovania okien, potom snímač natáčania volantu (točením zo strany na stranu alebo jazdou cca 10m rýchlosťou do 20km/h...) Robil to tu niekto osobne, že čo tam treba, lebo našiel som viacej príspevkov a viacej odlišných názorov. Ďakujem za odpovede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Únor 20, 2021 Sdílet Odesláno Únor 20, 2021 Otázkou je, proč chceš vlastně resetovat tu RJ, tím bych začal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buco306 Odesláno Únor 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2021 Ahoj. No mal som dáke problémy tak som pomenil dosť veci okolo motora na tom a niekde na fóre som čítal, že je dobre to takto resetnúť, keď sa pomenia veci. Vieš mi dať odpoveď na hore uvedene otázky? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.