DavidCL66 Odesláno Březen 2, 2021 Sdílet Odesláno Březen 2, 2021 Dobrý den, vlastním octavii 1 1.9tdi 66kw classic rok výroby 2002. Mám dotaz, mohu na auto dát spidery R17? (5x100) Ptám se proto jestli nebude problém s místem v okolí tlumučů, pružin. Můj druhý dotaz je, dají se nějak zapsat kola R17 do TP. Mám tam max R16. Děkuji moc za normální odpověď. Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Březen 2, 2021 Sdílet Odesláno Březen 2, 2021 problém nebude, ale originál kola škoda nezapíšeš. Na zapsání musíš mít typový list, ten ti k origo kolům nikdo nevystaví. takže buď sehnat jiná 17″ kola se stejným rozměrem a typovým listem a zapsat je, nebo se poptat známých, kamarádů atd zda by ti někdo kola s typovým listem nepůjčil na zapsání Odkaz ke komentáři
DavidCL66 Odesláno Březen 2, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2021 před 3 hodinami, DavidCL66 napsal: Před hodinou, NameNotFound74 napsal: problém nebude, ale originál kola škoda nezapíšeš. Na zapsání musíš mít typový list, ten ti k origo kolům nikdo nevystaví. takže buď sehnat jiná 17″ kola se stejným rozměrem a typovým listem a zapsat je, nebo se poptat známých, kamarádů atd zda by ti někdo kola s typovým listem nepůjčil na zapsání Takže, když koupím jiné R17 kola (Se stejným rozměrem jako Spidery R17 7J x 17H2 ET38 )+ typový list a zajedu normálně na STK a řeknu že je chci zapsat do TP tak mi dají nějaký papír se kterým zajdu na Městský úřad a tam mi to do TP napíší? Děkuji za informaci. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky