p2p Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Ty brdo... asi pujdu taky do te samolepky pod listou dveri... Moooc se mi zamlouva.... JE TO PROSTE NADHERA :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 nevim nevim,samolepky typu www stranek na auto nepatri! Kazi to vzhled! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Tvoje pokusy jsme taky videli a nic moc.... :) :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 to jsou argumenty...nula nula nic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Diky za pochvalu Ty odlesky mne taky trosku mrzi, ale to same je u mlhovek - zlute odrazy. Co se da delat.. Bez odlesku by to nejspis musely byt LEDky... Ledky som uz skusal, ale v dennom svieteni nesvietia, je tam nejaka spesl kabelaz ci co BTW: biele LED maju zlte odlesky, kvoli vrstve fosforu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Storm: Dyt to tam pisu PIAA Xtreme White LF: Fotky doplnim hned jak bude cas. Ad mlhovka - presne podle navodu, vytahnes krytku vedle mlhovky (jde to dost ztuha), pak pres vzniklou diru stlacis pojistku mlhovky a mlhovku vysunes.. to je pravda, takmer som to vzdal... Inac nemas pocit, ze po opatovnej montazi hmlovky je tam teraz vola tak 1mm? Predtym to drzalo (aspon u mna) ako prilepene... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Jj, v horni casti to podle mne nesedi tak pekne jak predtim, i kdyz 1mm je asi moc (u mne).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 no, mozno som to trosku zvelicil, ale kazdopadne tam teraz je nejaka vola (ked zatlacim na hmlovku prstom, tak ako keby pruzila), a predtym na 101% to bolo tuhe ako keby to bol jeden celok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 To jo.. taky uz jde zaslepka lip vyndavat, takze to urcite neni ted zaklapnute tak dokonale jako z vyroby.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Zistoval som si co-to o tych modrych Piaa, co mas. Maju 27W ale vraj svietia podstatne slabsie ako klasicke 21W...Tu je meranie luxmetrom Standard 21watt VS. PIAA 27watt 403 VS. 146 (550mm) 75 VS. 27 (1100mm) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Je to mozny, cisla asi nekecaji.. Nicmene pri prehazovani jsem si toho ani nevsiml, ale to mohlo byt zpusobene mym nadsenim pro barvu Na druhou stranu, rozsvicene i pres den videt jsou, a neslouzi k tomu abych videl - jen abych byl viden. A to si myslim splnuji :) Obzvlast v kombinaci se svetelnym senzorem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomiV Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Tak P.T. pripajam sa do klubu. Trvalo im to dva mes. kym ma nasli. Chvalabohu SunSafe pre tento pripad ochranil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 dobre dobre, poprve co vidim ze to funguje doted jsem videl jen ukazky vyrobce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Tak po delší době zase něco o Vivince :) Nejdřív dvě idylické fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Na konci září jsme pokořili krásných 10 tisíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 No a dneska Vivinka opět dostala zimní botky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 V Praze uz je snih???? :D To mi v Brne prezouvame az koncem prosince.... Ted vazne jake mas zimaky??? a jak jsi s nimi spokojen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Tak po delší době zase něco o Vivince :) Nejdřív dvě idylické fotečky Tys to zvíře přejel?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 přejel a naporcoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 (upraveno) Tys to zvíře přejel?! přejel a naporcoval :D Bóbika!! :) Bylo to někdy koncem srpna, venku bylo ještě docela teplo, tak se kotě chladilo ve stínu Ale bylo plaché, takže jak jsem prišel blíž, zdrhlo. Tak jsem si musel pro sváču zajít do sámošky :D Upraveno Říjen 12, 2009 uživatelem P.T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 V Praze uz je snih???? :D To mi v Brne prezouvame az koncem prosince.... Ted vazne jake mas zimaky??? a jak jsi s nimi spokojen :) Sníh není, ale zimáky nejsou jen o sněhu, víš? ;) :D Teploty jdou hodně dolů, v noci se mají dostat až na nulu, a já z práce celkem často jezdím v noci. Plus jak jsem psal v tématu o přezouvání, plánuju vyrazit na hory, tak jsem přezul dneska, když už jsem jel ke známým, kde jsem měl uskladněná kola. A nechtělo se mi je u sebe v garáži vykládat a za pár dní zase nakládat a vézt do servisu Tak šly rovnou. A jinak mám Goodyear UltraGrip 7+, R16 na plechu, zatím na nich najeto tak 2-3 tisíce (od půlky února do půlky dubna letos). Vlastnosti nemůžu moc posoudit, ale žádný problém jsem s nimi neměl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Není zač :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ja mam taky UG 7+ a rekl bych ze jsou dobre, nemel jsem s nimi nikde problem ... nekteri na ne nadavaji ze se rychle sjizdi .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Jo, to jsem taky četl. Na druhou stranu mě to tolik nepálí, najedu přes zimu do 7 tisíc a gumy stejně dýl jak 3-4 roky nevydrží, takže nějakou extra dlouhou kilometrovou výdrž nepotřebuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Po dlouhé době dneska Vivinka dostala další dárečky :) Jednak Philips Silvervision blinkry, a potom jsem konečně dokončil LEDkování :) LEDky od Superfattyho přišly do schránky spolujezdce, do výstražného osvětlení na předních dveřích (červeno bílé osvětlení), osvětlení RZ a V-LEDs do kufru. RZ zatím bez odporů, ale ty přijdou taky brzy. Takže osvětlení je už asi komplet, ještě možná příští rok vyměním přední obrysovky za PIAA Xtreme White, ale víc už asi nevymyslím :) Fotky dodám časem, neměl jsem s sebou foťák.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Od 18.12. má Vivinka nového pravidelného pasažéra - Adélku :) Narodila se v 16:19, vážila 3,28kg a měřila 52cm ;) A má se čile k světu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Blahopřeji :) , konečně bude kombík k užitku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Vše nejlepší k narozeni dcery Pavle :) Pozdravuj obě holky a až pojedete okolo tak se určitě zastavte ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 blahopreju, at roste jako z vody a dela vam jenom radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.