Beyk Odesláno Březen 10, 2021 Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 Tak také přidám tu moji starou krasavici. Motor: 1.6 75kw (BSE)Rok výroby: 2005Výbava: AmbienteNájezd při koupi: 363.000 kmPlány do budoucna: - přední světla s čočkou - RS nárazník - výplně Honeycomb - led osvětlení interiéru a SPZ - vrchní schránka na brýle - 2DIN rádio (popřípadě Kryšofa 😁) - podsvit dveří logem škoda - zatmavení zadních oken na 80% - loketní opěrka - předělání manuální klimatizace na CLIMATRONIC - Zadní sedačky s prostření opěrkou a boxíkem - 17" kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beyk Odesláno Březen 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 Pár foteček, průběžně budu aktualizovat: 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Vysy Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 Vítej mezi MPIčkama 😄 pěknej nájezd, motor furt ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beyk Odesláno Březen 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2021 V 11. 3. 2021 at 20:31, Vysy napsal: Vítej mezi MPIčkama 😄 pěknej nájezd, motor furt ok? Motor, furt super jen trošku na pár místech začíná vylézat jaro. Oproti Fábii co ještě mám tak super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Müller Martin Odesláno Březen 20, 2021 Sdílet Odesláno Březen 20, 2021 At slouzi😉👌 hezky najezd. Jaky budou zmeny/upravy na jaro?🤩 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beyk Odesláno Květen 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2021 Od začátku května řeším jeden problém, žere mi jak tank, už jsem raději na dobu určitou přesedl do Fabky v 1.4, ale tam zase není STK, takže se přesedlává na francouzského oře Renault Megane 1.6 16V 81 kW, na Octě, se vyměnili vlnovce, zavařili se mírné díry na prvním díly výfuku, ale furt nepřestala řvát, takže se objednali svody protože jsou prasklé. Zázrakem je, že svody jsou stejné jak na Octavia 1, takže říkám nebudu hledat vše podle svého modelu a podle dílenské příručky to odvodíme. Nyní čekám na svody, a modlím se, abych už nerval nic do spodku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vysy Odesláno Květen 21, 2021 Sdílet Odesláno Květen 21, 2021 Co znamená, že žere jak tank? 😄 jen ať mám představu 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.