Aleš R Odesláno Duben 30, 2021 Sdílet Odesláno Duben 30, 2021 Dobrý den,obracím se na Vás s prosbou o radu. U mé Octavii IIl 1.6TDi 77kW rv 2015, 170tis km. Při mírném přidání plynu se z přední části vozu začne ozývat hučení( srovnatelné hučení jako od ložiska v kole) při dalším přidání nebo uvolnění pedálu zvuk okamžitě přestane( jedná se jen o tu jednu polohu). Zvuk se ozývá když se motor dostane do této fáze, kdy se přidává jen minimum plynu. Nejdříve jsem to ignoroval ale bohužel plyn v této poloze člověk drží dost často pro opravdu mírnou akceleraci a jakmile udržím nohu v té poloze zvuk nekolísá, stále se ozývá a nepřestane dokud polohu plynu nezměním.Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji Vám za ochotu a Vaši radu.Aleš Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 2, 2021 Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 Sice mám O II, ale mě tohle dělal homokloub. Když jsem při jizdě mírně povolil plyn tak to hučelo... Taková ta fáze, kdy auto ani nezrychluje, ani nebrzdí motorem... jestli mi rozumíš 😁😁😁 Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 16, 2021 Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 Mění se ti zvuk při jídě do zatáčky se stejnou polohou plynu? Odkaz ke komentáři
Milan91 Odesláno Květen 27, 2022 Sdílet Odesláno Květen 27, 2022 Ahoj, mám úplně stejný problém akorát u Superbu 2.0 140kW, naprosto přesně tak jak píšeš, byl jsem v servise a mechoš mi řekl že to nemám řešit prej to nic není, jenže ono to je dost otravné tak to člověku nedá.. Odkaz ke komentáři
dura Odesláno Srpen 14, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2022 Tohle podobné jsem řešily s kolegou a na konec se ukázalo že je v čudu silenblok na převodovce. Odkaz ke komentáři
vajgl Odesláno Prosinec 12, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2022 V 30. 4. 2021 at 21:56, Aleš R napsal: Dobrý den,obracím se na Vás s prosbou o radu. U mé Octavii IIl 1.6TDi 77kW rv 2015, 170tis km. Při mírném přidání plynu se z přední části vozu začne ozývat hučení( srovnatelné hučení jako od ložiska v kole) při dalším přidání nebo uvolnění pedálu zvuk okamžitě přestane( jedná se jen o tu jednu polohu). Zvuk se ozývá když se motor dostane do této fáze, kdy se přidává jen minimum plynu. Nejdříve jsem to ignoroval ale bohužel plyn v této poloze člověk drží dost často pro opravdu mírnou akceleraci a jakmile udržím nohu v té poloze zvuk nekolísá, stále se ozývá a nepřestane dokud polohu plynu nezměním.Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji Vám za ochotu a Vaši radu.Aleš Přišlo se na to co to bylo? Odkaz ke komentáři
marokanec Odesláno Prosinec 15, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2022 (upraveno) V 30. 4. 2021 at 21:56, Aleš R napsal: Dobrý den,obracím se na Vás s prosbou o radu. U mé Octavii IIl 1.6TDi 77kW rv 2015, 170tis km. Při mírném přidání plynu se z přední části vozu začne ozývat hučení( srovnatelné hučení jako od ložiska v kole) při dalším přidání nebo uvolnění pedálu zvuk okamžitě přestane( jedná se jen o tu jednu polohu). Zvuk se ozývá když se motor dostane do této fáze, kdy se přidává jen minimum plynu. Nejdříve jsem to ignoroval ale bohužel plyn v této poloze člověk drží dost často pro opravdu mírnou akceleraci a jakmile udržím nohu v té poloze zvuk nekolísá, stále se ozývá a nepřestane dokud polohu plynu nezměním. To mě dělá taky a mám 1,8 TSI. Paradoxně při přezutí na menší R16 zimní kola to vždy přestane. Podle mě to bude souviset s disky nebo pneu. Nechal jsme je převážit, ale nepomohlo. Z jara budu kupovat nové letní pneu, tak jsme zvědavý zda to přestane. Upraveno Prosinec 15, 2022 uživatelem marokanec Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky