Matej Hladík Odesláno Červen 10, 2021 Sdílet Odesláno Červen 10, 2021 Zdravím, včera na diaľnici sa mi rozblikala kontrolka žhavenia a následne začala svietiť kontrolka motora, plus motor padal do núdzaku. Pred necelými 7000 km som menil egr ventil, vtedy sa to prejavovalo presne rovnako ( najprv blikalo zhavenie nasledne svietila kontrolka motora a motor padal do núndzaku). Neviete poradiť čo by to mohlo byť? Po vypnutí motora a naštartovaní ostala svietiť už len kontrolka motora a výkon sa vrátil. Na diagnostike som ešte nebol. A brzdové svetlá fungujú. Auto: Škoda Octavia 2 Combi Facelift Naj. km: 187500 Predom ďakujem za odpoveď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 11, 2021 Sdílet Odesláno Červen 11, 2021 Zajdi na diagnostiku a nech si prohlédnout zanesení DPF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hugy777 Odesláno Srpen 4, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2021 Zdravím, mám presne ten istý problém. Minulý rok menené celé EGR a na diaľnici svieti kontrolka zhavenia a núdzový režim. Ako to dopadlo na Tvojom aute? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hugy777 Odesláno Srpen 4, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2021 V 10. 6. 2021 at 15:09, Matej Hladík napsal: Zdravím, včera na diaľnici sa mi rozblikala kontrolka žhavenia a následne začala svietiť kontrolka motora, plus motor padal do núdzaku. Pred necelými 7000 km som menil egr ventil, vtedy sa to prejavovalo presne rovnako ( najprv blikalo zhavenie nasledne svietila kontrolka motora a motor padal do núndzaku). Neviete poradiť čo by to mohlo byť? Po vypnutí motora a naštartovaní ostala svietiť už len kontrolka motora a výkon sa vrátil. Na diagnostike som ešte nebol. A brzdové svetlá fungujú. Auto: Škoda Octavia 2 Combi Facelift Naj. km: 187500 Predom ďakujem za odpoveď Zdravím, mám ten istý problém. Minulý rok som mal menené celé EGR a teraz sa mi na diaľnici zobrazuje kontrolka žhavenie a núdzový režim. Ako to dopadlo na Tvojom aute? Vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.