ammigo Odesláno Červen 12, 2021 Sdílet Odesláno Červen 12, 2021 Dobrý den, poraďte prosím. Zatéká mi delší dobu na podlahu u zadních dveří. Vyměnil jsem folii ve dveřích a nepomohlo. Dnes při průtrži jsem šel sledovat zda něco nevypozoruji a zjistil jsem, že po chvíli deště, ne hned, začalo téct, dost silně, pod ližinou sedadla (viz foto - misto označeno). Nad lištou a kolem dveří to bylo suché a ve spodu, pod ní, tekl doslova proud. Během minuty tam byl 1 cm vody. Nevíte kudy by se to tam mohlo odstávat? Může to téct někde z vrchu sloupkem? Předem děkuji, pokut mi někdo pomůže problém analyzovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červen 12, 2021 Sdílet Odesláno Červen 12, 2021 Jako nic proti, ale proč nové vlákno se stejným tématem jako je hned to první v této sekci?? Pročetl jsi ho ? Třeba v něm je odpověď. (Já to pročítat nebudu). Musíš sundat plasty a podívat se . Může podtékat těsnění dveří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ammigo Odesláno Červen 12, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2021 (upraveno) Před hodinou, Patrik77 napsal: Jako nic proti, ale proč nové vlákno se stejným tématem jako je hned to první v této sekci?? Pročetl jsi ho ? Třeba v něm je odpověď. (Já to pročítat nebudu). Musíš sundat plasty a podívat se . Může podtékat těsnění dveří. Celé vlákno jsem poctivě pročetl a nic. Řeší tam protékání v přední části, odtokové kanály atd. Ale nic vzadu. Děkuji za tip. Sundám a podívám se.... Upraveno Červen 12, 2021 uživatelem ammigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Listopad 5, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2022 V 12. 6. 2021 at 21:15, ammigo napsal: Dobrý den, poraďte prosím. Zatéká mi delší dobu na podlahu u zadních dveří. Vyměnil jsem folii ve dveřích a nepomohlo. Dnes při průtrži jsem šel sledovat zda něco nevypozoruji a zjistil jsem, že po chvíli deště, ne hned, začalo téct, dost silně, pod ližinou sedadla (viz foto - misto označeno). Nad lištou a kolem dveří to bylo suché a ve spodu, pod ní, tekl doslova proud. Během minuty tam byl 1 cm vody. Nevíte kudy by se to tam mohlo odstávat? Může to téct někde z vrchu sloupkem? Předem děkuji, pokut mi někdo pomůže problém analyzovat. Mám úplně stejný problém, jen s tím rozdílem že se jedná o levou stranu. Odkud se voda bere netuším ale pomohlo by vědět k jakému zjištění jsi dospěl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ammigo Odesláno Listopad 6, 2022 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2022 před 11 hodinami, Jojin napsal: Mám úplně stejný problém, jen s tím rozdílem že se jedná o levou stranu. Odkud se voda bere netuším ale pomohlo by vědět k jakému zjištění jsi dospěl. Já to vzdal a řešil to servis. Prý to protékalo ze předu přes nějakou vypadlou ucpávku a od té doby je vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.