Miléniál Odesláno Červen 14, 2021 Sdílet Odesláno Červen 14, 2021 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo poradil jak přezapojit zapalovač. Jde mi o to, že zapalovač je pod proudem 24/7, chtěl bych aby do něho šel proud pouze při nastartovaném motoru nebo aspoň když mám klíček v poloze kdy svítí kontrolky. Mám v autě kameru a protože jsem naprostý id*ot 😅 tak už se mi dvakrát stalo že jsem nechal kameru zapojenou a přes víkend mi to vytlouklo baterii... 🙄 Předem děkuji za odpověď Ondra 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Prosinec 19, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2021 (upraveno) omylem jsem poslal navod pro o2 Upraveno Prosinec 19, 2021 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 21, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2021 Není lepší si udělat zasuvku novou jen pro kameru? Ja jí mam schovanou za kastlíkem u spolujezdce a drat sem si vytahl přez 5A pojistku z konektoru otočného spínače světel Pokud trvaš na puvodní zasuvce ja bych přestřihl drát od zasuvky Oba konce napojil na silove kontakty spínacího 12V relé a cívku relé bych ovládal po klíčku Drat s napětím po klíčku bych našel opět na otočném spínači světel nebo přímo v pojistkovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lazi Odesláno Květen 18, 2022 Sdílet Odesláno Květen 18, 2022 Zdravím, mě ta zásuvka nefunguje vůbec, koupil jsem novou a nic. Takze je asi špatný kablík. Potřeboval bych vědět od kud vede, a kudy abych ho vyměnil. díky. a dotaz víše, natáhl bych to od rádia, funguje jen s klíčem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 19, 2022 Sdílet Odesláno Květen 19, 2022 A nemáš jen aktivované tlačítko stahování oken na ovládacím panelu které je na dveřích řidiče protože pokud je tlačítko zmacknute, tak zapalovač nefunguje, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.