Avolshh Odesláno Červen 19, 2021 Sdílet Odesláno Červen 19, 2021 Zdravím, dnes se mi povedlo umýt ptačí trus z auta pomocí nějaké dezinfekce a trochu mi to rozleptalo těsnění pod předním oknem u spolujezdce. Je to vážné? Může se něco stát? Případně je těžká výměna tohoto vnějšího těsnění? Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 20, 2021 Sdílet Odesláno Červen 20, 2021 rozleptané? spíše mi to připadá jako drápnuté smirkem, není to vážné a nic se nestane je to pouze vizuální vada a na funkčnost to nemá vliv, možná bych to vzal nějakým přípravkem na ošetření gumy, který by mohl oživit vzhled samozřejmě nové těsnění tento vizuální problém odstraní natrvalo, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin23 Odesláno Říjen 31, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2023 (upraveno) Ahoj mám podobný problém Řešili by jste to nějak? Jestli může zatíkat nějak zavažně do dveří. Díky 🙂 Upraveno Říjen 31, 2023 uživatelem Martin23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 31, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2023 Tak to je na výměnu, nic s tím neuděláš pokud to chceš mít opravdu funkční. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.