Jarda Fiala Odesláno Červenec 17, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2021 Zdravím. Přítelkyně má na Octavii I 1,9Tdi r.v.98 autorádio CDX-4260R. A vždy po zhasnutí motoru a následném vysunutí klíčku ze zapalování se po pár sekundách ozve pípání. Tři dvoupípnutí po sobě. Nebo jak to popsat. Český manuál na toto rádio snad ani neexistuje a netuším, zda je to v rádiu, nebo to je znamení o nějaké chybě v zapojení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 17, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2021 Pokud vytáhneš tatranku před vytažením klíčku ze zapalování tak by nemělo pípat.SONY CDX-4260R.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Fiala Odesláno Červenec 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2021 před 8 hodinami, Radas napsal: Pokud vytáhneš tatranku před vytažením klíčku ze zapalování tak by nemělo pípat.SONY CDX-4260R.pdf To opravdu nepípá, to jsem zkusil, ale nechci pokaždý vytahovat rádio. Musí to jít nějak odstranit. Jinak tenhle návod jsem našel, ale nerozuměl jsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Fiala Odesláno Červenec 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2021 No hrome, to pak musím zkusit. Díky díky, netušil jsem, že tu někdo pomůže. To není jak na BMW fóru,kde si všichni jen honí trika, ale nepomůže nikdo 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Fiala Odesláno Červenec 18, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2021 Čau, tak to nefunguje a na youtube ani s tímto rádiem už nic není. Musí být hodně starý,že to nastavit nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 18, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2021 Vytáhni rádio a podívej se jestli vede z patice rádia dvojí kabel žluté barvy.Jeden by měl být zapojen na trvale napájení a ten druhý volný, pokud zapojiš oba žluté na trvale plus mělo by pípání zmizet,Nemám odzkoušeno osobně, Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 21, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2021 pomohlo to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Fiala Odesláno Červenec 23, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2021 Ahoj, zatím jsem se k tomu nedostal, je tu tchýně a nemám náladu tu něco dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Fiala Odesláno Červenec 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2021 Čau, tak jsem vyndal rádio a vypadl na mě tenhle bordel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 27, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2021 Jeden žlutý máš zapojen a měl by vést z rádia ještě jeden žlutý, který se připojí do té rozdvojky a ta rozdvojka je připojená na trvalé + 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Fiala Odesláno Červenec 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2021 no, druhý žlutý tam nikde není a nejsem si jist, zda je toto vše vůbec zapojeno správně. Když to vidím, musel to zapojovat někdo stejně zkušený, jako já 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 27, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2021 No bastlírna je to opravdu pěkná, Sony rádia mají právě dva žluté kabely pro případné vyloučení pípání při vypnutí rádia více Ti neporadím a určitě si to nech odborně zapojit protože červený a černý kabel odizolovaný nezapojený udělá pěknou paseku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarda Fiala Odesláno Červenec 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2021 Nic jiného mi nezbyde, ale díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dionyzos Odesláno Červenec 27, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2021 A tak isto niekoho najdes, kto si s tym bude vediet rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.