Tomasra Odesláno Červenec 26, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2021 Dobrý den. Mám problém s USB portem v předu. Nefunguje, spíš vůbec nereaguje, nenačítá ani nenabíjí. Zadní USB je normálně funkční. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červenec 29, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2021 Tak tady jsou 4 možnosti: 1. špatně nastavená jednotka MIB 2. špatný kabel nebo nezapojený kabel mezi HUBem a USB konektorem 3. vadný HUB 4 vadný USB konektor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasra Odesláno Červenec 30, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2021 Děkuji prověřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
paldous Odesláno Duben 5, 2022 Sdílet Odesláno Duben 5, 2022 Ahoj, riesil som nieco podobne, po case mi prestal fungovat USB vpredu ale vzdu siel, v servise mi na zaruku najprv vymenili USB hub ale stale to robilo problemy s nabijanim a tak mi nakoniec menili celu MIB jednotku, vraj nieco s koncovym vystupom, nastastie robene na zruku, auto bolo 2017 rocnik… 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.