Alexas Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 jofree: zase nemuzete mit vsichni stejny kola... i kdyz tomu autu slusi, ale urcite nebudou jediny a kdo je krom mě má ještě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Alexas: jeeeezis... no proste Jofree rikal, ze by je chtel, pak rikal neco o Netvorovi, ze by je taky chtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Tak to už je extravagance jak sviňa,to by sa otáčali aj baby To by sa otáčala i stará mama čo Miro ... :) Rosta: ty jsou husty... taky jsem nasel krasny kola, ale ty se nehodi na tu Octavii prave, ona je takova, aby nikoho neurazila a k tomu musi byt i kola... :o To je fakt Honzo. Chce to trochu styl. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Rosta: ty jsou husty... taky jsem nasel krasny kola, ale ty se nehodi na tu Octavii prave, ona je takova, aby nikoho neurazila a k tomu musi byt i kola... Teraz si to trafil presne, moje kola musia byť pekné a nie moc vyzívavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 To by sa otáčala i stará mama čo Miro ... Tak tak ,ale mal som na mysli mladšie ročníky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 mobby: jj, kdyz na ne tak koukam, taky se mi libi... jsou takovy strizlivy a to lesteni jim pridava na eleganci mi prijde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 snad uz posledni varka... jestli uz tu nejaky jsou, tak se omlouvam, uz o tom nemam prehled ty druhý zleva se mi tuze líbí!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 To by sa otáčala i stará mama čo Miro ... To je fakt Honzo. Chce to trochu styl. :o Rosťo tie čo si dal sú :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 (upraveno) vorlajz: snazil jsem se najit nejaky, kterym sahaji ty paprsky az do obvodu kola, aby byly opticky vetsi... no, muj favorit na tvoje auto je teda ta prvni, co jsem ti posilal jenze na me nemuzes dat, ja mam skoro pokazdy odlisny nazor nez ostatni, to se ukazalo i u vyberu mych kol Upraveno Září 21, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 no tyhle taky nejsou špatný! stejně ti řeknu, že to chce ty kola vidět live.. já když jsem vybíral kola, tak jsem se pro ně rozhodl, až když jsem je fyzicky viděl! :) a myslím, že se výběr povedl... a když si vzpomenu na tu cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 vyhoda toho obchodu, kde objednavam svoje, je, ze maji hodne kol skladem a mas moznost si je prohlidnout v realu jako mne ty tvoje kola k auto docela jdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 jo... taky se musím pochválit... myslím, že se mi výběr povedl... navíc mě jeden disk stál 2600,- vč. DPH... takže to je za hubičku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 jo... taky se musím pochválit... myslím, že se mi výběr povedl... :) navíc mě jeden disk stál 2600,- vč. DPH... takže to je za hubičku :o Jj ty tvoje tam opravdu seknou,majú tú patričnú ostrosť k celemu autu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 tak dost hoši... nebo si začnu myslet, že mám dobrý vkus! btw. ale na pohárek to furt není!!! :) fňuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 tak dost hoši... nebo si začnu myslet, že mám dobrý vkus! :) btw. ale na pohárek to furt není!!! :o fňuk Tak nabudúce ti dám hlas,a ten vkus máš ,sa musí uznať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 no příště to musí vyjít :) příště bez pohárku domů nejedu... i kdybych ho měl někomu vzít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2009 no příště to musí vyjít :D :D příště bez pohárku domů nejedu... i kdybych ho měl někomu vzít Aby si ho nemusel niekomu brať pre teba pripravíme jeden extra.Pohár pre najkrajšieho Otesánka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 A pohár pre najkrajší taxík nebude??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 to bys musel jako taxík vypadat.... což nevypadáš... takže smolíček!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Tak u nás nemusí byť taxík žltý tak ako u vás... :D a nechať na streche transparent je to najmenej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Tak u nás nemusí byť taxík žltý tak ako u vás... :D a nechať na streche transparent je to najmenej... Robíš okrem taxikárčiny ešte niečo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Robíš okrem taxikárčiny ešte niečo? áno.. taxík mám len ako bokovku na prilepšenie... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2009 hasiče ! :D Jo? Brácha je hasič aj fotrík bol hasič a dokonca aj dedo.A ešte i fotríkov brácha je hasič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Vy to máte tuším v rodine... :D len ty nie si... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Vy to máte tuším v rodine... len ty nie si... :) Máš recht celá rodina okrem mňa,holt niekto musí byť čierna ovca :D Všetci robia v PK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tak loketka je tam ,je to zatiaľ len atrapa loketky kým nenašetrím na origo,ale zatiaľ postačí :D fotené mobilom tak sorry za kvalitu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 náhodou dobrý... lepší než nic! :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Ty jo, tak to je psycho opěrka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.